Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητσοτάκης για τα 33 χρόνια από τη δολοφονία Μπακογιάννη: Φάρος για όλους η σκέψη και η προσφορά του

Μητσοτάκης για τα 33 χρόνια από τη δολοφονία Μπακογιάννη: Φάρος για όλους η σκέψη και η προσφορά του

"Ο Παύλος Μπακογιάννης παραμένει πάντα στις καρδιές μας ένας φωτεινός ηγέτης, ένας ακατάβλητος αγωνιστής της ελευθερίας, της ενότητας και της Δημοκρατίας", αναφέρει η ΝΔ

«Τριάντα τρία χρόνια μετά, φάρος για όλους η σκέψη και η προσφορά του», έγραψε ο πρωθυπουργός, Κ. Μητσοτάκης, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα 33 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη.
Ο κ. Μητσοτάκης έγραψε τη φράση του Παύλου Μπακογιαννη «κράτα, λοιπόν, όσο μπορείς ελεύθερη την ψυχή σου. Και ανοιχτό το νου για τις αυριανές σου σκέψεις και ιδέες» και σημείωσε ότι «τριάντα τρία χρόνια μετά, φάρος για όλους η σκέψη και η προσφορά του».
m1_7.JPG

ΝΔ: Μαχόταν για τις αξίες του έθνους μας και αντιμαχόταν συνειδητά τη βία

«Τριάντα τρία χρόνια μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του ο Παύλος Μπακογιάννης καθοδηγεί και αφυπνίζει τον λαό μας, στον διαρκή αγώνα για τα ιδανικά της Δημοκρατίας, ενώ συμβολίζει την ακατάπαυστη μάχη υπέρ της ενότητας και κατά της τρομοκρατίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.
Όπως σημειώνει η ΝΔ, «ο Παύλος Μπακογιάννης παραμένει πάντα στις καρδιές μας ένας φωτεινός ηγέτης, ένας ακατάβλητος αγωνιστής της ελευθερίας, της ενότητας και της Δημοκρατίας. Μαχόταν για τις αξίες του έθνους μας και αντιμαχόταν συνειδητά τη βία, τον φανατισμό και τις ανισότητες».
«Οι αξίες και οι ιδέες του αποτελούν για την παράταξή μας και για όλους τους Έλληνες φάρο προόδου», καταλήγει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης