Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ξανά, στον εισαγγελέα ο Σπίρτζης: Έδωσα νέα στοιχεία για την παρακολούθησή μου με Predator

Ξανά, στον εισαγγελέα ο Σπίρτζης: Έδωσα νέα στοιχεία για την παρακολούθησή μου με Predator
Στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων για συμπληρωματική κατάθεση στο θέμα της παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου του, βρέθηκε ο Χρήστος Σπίρτζης
Σχετικά Άρθρα

Νέα στοιχεία για την υπόθεση της παρακολούθησης του κατέθεσε στον εισαγγελέα τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης.
«Έδωσα λεπτομερή κατάθεση στον εισαγγελέα σχετικά με την παγίδευση του κινητού μου τηλεφώνου με Predator, και προσκόμισα όλα τα απαραίτητα στοιχεία αλλά και νέα στοιχεία σε σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση.
Ένα από αυτά είναι η πιστοποίηση από το citizen lab του Καναδά ότι τα μηνύματα αυτά είναι μηνύματα επιμόλυνσης με Predator» δήλωσε ο ίδιος.

Η εξεταστική επιτροπή

Παράλληλα, ο κ. Σπίρτζης αναφέρθηκε και στην εξεταστική επιτροπή για τις παρακολουθήσεις, κάνοντας λόγο για προσπάθεια συγκάλυψης.
«Θα ήθελα με την ευκαιρία να πω ότι η προσπάθεια συγκάλυψης, η προσπάθεια να μην έρθουν να καταθέσουν οι αρμόδιοι, οι υπεύθυνοι για τις παρακολουθήσεις με Predator, η προσπάθεια να αποσυνδεθεί η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών και η κυβέρνηση από τις παρακολουθήσεις με Predator, θα πέσει στο κενό.
Η αθλιότητα, που είναι έξω και από το νομικό και τον πολιτικό πολιτισμό, να επιχειρούν ακόμη και να μη συνεδριάσει για την συγκεκριμένη υπόθεση η επιτροπή Θεσμών και διαφάνειας της Βουλής, το μόνο που θα καταφέρουν θα είναι θα είναι μία ολιγοήμερη παράταση. Μιας και εκεί θα κριθούν από την πλευρά της αντιπολίτευσης να καταθέσουν και ο κ. Κοντολέων, και ο νυν διοικητής της ΕΥΠ, και η κ. Βλάχου, και όσα φυσικά πρόσωπα και στελέχη της ΕΥΠ και έξω από την ΕΥΠ, ιδιώτες, εμπλέκονται με τις παρακολουθήσεις με Predator» υποστήριξε ο κ. Σπίρτζης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης