Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αποστάσεις Βορίδη από τα σενάρια περί ρωσικής εμπλοκής στις εκλογές - Επίθεση σε Ζαχαριάδη (ΣΥΡΙΖΑ)

Αποστάσεις Βορίδη από τα σενάρια περί ρωσικής εμπλοκής στις εκλογές - Επίθεση σε Ζαχαριάδη (ΣΥΡΙΖΑ)
Ο υπουργός Εσωτερικών κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι ανησυχεί ενόψει των εκλογών
Σχετικά Άρθρα
Σαφείς αποστάσεις από τα σενάρια περί ρωσικής εμπλοκής στις εθνικές εκλογές τήρησε ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζαχαριάδη.
«Δεν πρόκειται να γίνουν εκλογές με σκάνερ και εγώ τουλάχιστον δεν έχω πει τίποτα για τη Ρωσία ή οτιδήποτε άλλο για πιθανή εμπλοκή οποιασδήποτε χώρας στις εκλογές. Και αν θέλετε, την επόμενη φορά όταν διαβάσετε κάτι, δεν είναι υποχρεωτικό να ερχόμαστε εδώ να το συζητάμε. Ούτε αν ακούσετε κάτι στη τηλεόραση δεν είναι υποχρεωτικό να έρθουμε να κάνουμε μια συζήτηση στη Βουλή. Έκκληση δική μου είναι, αν με ακούσετε εμένα να λέω κάτι, τότε μάλιστα, έχει ένα νόημα να έρθετε να συζητήσουμε για τα ζητήματα αυτά» επεσήμανε ο υπουργός Εσωτερικών απευθυνόμενος στον κ. Ζαχαριάδη.
Στη συνέχεια, ο κ. Βορίδης, κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι ανησυχεί ενόψει των εκλογών, γιατί δεν υλοποιούνται οι σχεδιασμοί που έχει επενδύσει στην υπόθεση των υποκλοπών.
«Έχετε μια αγωνία και μια νευρικότητα ενόψει των εκλογών. Αντιλαμβάνομαι ότι οι κεντρικοί σχεδιασμοί του ΣΥΡΙΖΑ προφανώς δεν υλοποιούνται καθώς βγαίνουν και όλες οι μετρήσεις που δεν δείχνουν καμία μεταβολή εκλογική. Έχετε επενδύσει πολλά πράγματα πάνω στην υπόθεση των υποκλοπών -για αυτήν έχουμε μιλήσει πάρα πολλές φορές και έχουν γίνει και ειπωθεί νομίζω όλα επί αυτής της υπόθεσης- και παρά ταύτα επιμένετε σε αυτή τη γραμμή. Ο ρόλος ο δικός μου όμως δεν είναι να σχολιάζω τι λένε τα social media», ανέφερε ο κ. Βορίδης και κατέληξε: «Εμένα δεν είναι ο ρόλος μου να σας κάνω υποδείξεις για το πώς θα ασκείται αντιπολιτευτικό σας έργο. Αυτό είναι δικαίωμα σας. Μια έκκληση κάνω εγώ απλώς, μην το καταλήξουμε κάθε φορά που θα διαβάζετε κάτι και θα σας κινεί το ενδιαφέρον να με φωνάζετε να κάνουμε σχολιασμό επί του αναγνώσματος σας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης