Τελευταία Νέα
Πολιτική

Από τον… Ντάλτον στον Τύρναβο στον Έλληνα ταξιτζή στη… Νέα Υόρκη - Ακόμα μία τυχαία συνάντηση του Μητσοτάκη

Από τον… Ντάλτον στον Τύρναβο στον Έλληνα ταξιτζή στη… Νέα Υόρκη - Ακόμα μία τυχαία συνάντηση του Μητσοτάκη
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνάντησε -τυχαία- Έλληνα ταξιτζή στη Νέα Υόρκη

Μία τυχαία συνάντηση, που έδωσε μια πιο... ευχάριστη νότα στο ταξίδι του στις ΗΠΑ, είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Νέα Υόρκη.
Ειδικότερα, φτάνοντας στη Νέα Υόρκη και περπατώντας με τους συνεργάτες του συνάντησε στο δρόμο τυχαία έναν οδηγό ταξί από την Ελλάδα.
Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αντιλήφθηκε ότι πρόκειται για Έλληνα, όπως θα δείτε και στο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagrma, του λέει «Πού είσαι ρε μεγάλε; Tι κάνεις εσύ; Από που είσαι;» ρωτά τον Έλληνα ταξιτζή. Όπως του απάντησε ο ταξιτζής κατάγεται από την Τρίπολη και ότι βρίσκεται στις ΗΠΑ πενήντα χρόνια.
«Έτσι ξεκίνησε το ταξίδι μας στις ΗΠΑ», έγραψε ο πρωθυπουργός αναρτώντας το βίντεο από αυτή τη συνάντηση στο instagram.


Η συνάντηση με τον... Ντάλτον στο Δαμάσι Τυρνάβου

Εν τω μεταξύ, αίσθηση είχε προκαλέσει και η τυχαία -πάλι- συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με ένα καβαλάρη κτηνοτρόφο στο Δαμάσι Τυρνάβου, τον Σεπτέμβριο του 2021.
Όπως είχε ενημερώσει ο πρωθυπουργός με ανάρτηση του στο instagram, είδε έναν καβαλάρη να έρχεται προς το μέρος του και τον πλησίασε. «83 είμαι» του λέει ο κτηνοτρόφος, με τον πρωθυπουργό να του απαντά «με το άλογο τα επιτηρείς όλα εδώ, ε;».
Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον συνομιλητή του για τα τότε μέτρα μέτρα της κυβέρνησης, για το καινούργιο σχολείο στην περιοχή, ο κτηνοτρόφος του απαντά «είσαι ήρωας» λέγοντας στην συνέχεια «Ντάλτον με φωνάζουν, είχα πάει και στην Αμερική».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης