Τελευταία Νέα
Πολιτική

Εξεταστική Επιτροπή για τις υποκλοπές: Καταθέτει ο διοικητής της ΕΥΠ, Θ. Δεμίρης

Εξεταστική Επιτροπή για τις υποκλοπές: Καταθέτει ο διοικητής της ΕΥΠ, Θ. Δεμίρης
Επόμενος μάρτυρας ο πρόεδρος της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών, Χρ. Ράμμος
Σχετικά Άρθρα
Με την κατάθεση του διοικητή της ΕΥΠ, Θεμιστοκλή Δεμίρη συνεχίζονται σήμερα Τρίτη 20/9 οι εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής που διερευνά την υπόθεση της «παραβίασης του απορρήτου των επικοινωνιών του προέδρου του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ και ευρωβουλευτή κ. Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ ή και από άλλα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, την επιβεβαιωμένη απόπειρα παγίδευσης του κινητού του με το κακόβουλο λογισμικό Predator, την παράνομη χρήση αυτού στην επικράτεια και την έρευνα για την ύπαρξη ευθυνών του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και κάθε άλλου εμπλεκόμενου φυσικού ή νομικού προσώπου».
Η κατάθεση του κ.Δεμίρη είχε αρχίσει την περασμένη Πέμπτη, όταν και φέρεται να υποστήριξε ενώπιον της Εξεταστικής, πως έχει δει τις διατάξεις για τον κ.Ανδρουλάκη, πως όλα έγιναν τυπικά και νόμιμα και έχουν μεταβιβαστεί στην ΑΑΔΕ.
Ο κ.Δεμίρης φέρεται να είπε πως οι διατάξεις για τον κ.Ανδρουλάκη είναι τρεις και αφορούν την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, την παράταση της και την παύση της.
Επόμενος μάρτυρας που έχει κληθεί να καταθέσει είναι ο πρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών, επίτιμος αντιπρόεδρος του ΣτΕ Χρήστος Ράμμος.
Η κατάθεσή του αναμένεται να αρχίσει το απόγευμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης