Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βαρβιτσιώτης: Ο Τσίπρας δεν έστειλε από τη ΔΕΘ μήνυμα ενότητας στα ελληνοτουρκικά - Υπόσχεται πράγματα που δεν μπορεί να κάνει

Βαρβιτσιώτης: Ο Τσίπρας δεν έστειλε από τη ΔΕΘ μήνυμα ενότητας στα ελληνοτουρκικά - Υπόσχεται πράγματα που δεν μπορεί να κάνει

Ο Α. Τσίπρας «πάει στη Θεσσααλονίκη, υπόσχεται πράγματα που δεν μπορεί να κάνει και την επόμενη ημέρα είναι ο πρώτος που μπορεί να υπερφορολογήσει ό,τι έχει στην τσέπη του ο Έλληνας πολίτης», ανέφερε ο Μ. Βαρβιτσιώτης

«Ο κ. Τσίπρας δεν έστειλε από τη ΔΕΘ το μήνυμα ενότητας που θα περιμέναμε όσον αφορά στα ελληνοτουρκικά», υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μ. Βαρβιτσιώτης, προσθέτοντας «δεν είπε κουβέντα για το γεγονός ότι η Τουρκία εργαλειοποιεί το μεταναστευτικό».
Ο κ. Βαρβιτσιώτης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 ανέφερε ότι «ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση για την έλλειψη διαύλων επικοινωνίας μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, ενώ ο πρωθυπουργός στην ομιλία του, είπε ακριβώς το αντίθετο ότι δηλαδή είμαστε ανοικτοί σε διάλογο με την Τουρκία».
Ακόμη, άσκησε κριτική για το πρόσφατο περιστατικό με τους μετανάστες στον Έβρο, λέγοντας πως «η ΜΚΟ που μας κατηγόρησε ότι εγκαταλείψαμε μετανάστες στη νησίδα, παραδέχθηκε ότι δεν ήταν ελληνικό έδαφος, ωστόσο ο κ. Τσίπρας δεν είπε κουβέντα για το γεγονός ότι η Τουρκία εργαλειοποιεί το μεταναστευτικό».
Περαιτέρω, αναφορικά με τα όσα είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τον πόλεμο στην Ουκρανία, ο κ. Βαρβιτσιώτης σημείωσε ότι σε μία εποχή που ενισχύεται η αμυντική διάθεση στην Ευρώπη, ο κ. Τσίπρας δεν είπε τίποτε γι΄ αυτό, αλλά επέμεινε ότι δεν θα έπρεπε να είμαστε σε αυτούς που ενισχύουν την Ουκρανία.
«Έχουμε γίνει το νοτιοανατολικό ανάχωμα της Συμμαχία, προς την Τουρκία και ο κ. Τσίπρας δεν το συμμερίζεται», είπε χαρακτηιστικά.
Κατέληξε λέγοντας ότι ο Α. Τσίπρας «πάει στη Θεσσααλονίκη, υπόσχεται πράγματα που δεν μπορεί να κάνει και την επόμενη ημέρα είναι ο πρώτος που μπορεί να υπερφορολογήσει ό,τι έχει στην τσέπη του ο Έλληνας πολίτης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης