Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κριθαρίδης (ΜέΡΑ25): Καταγγέλλουμε την δολοφονική επίθεση των ΜΑΤ στη συναυλία στο ΑΠΘ

Κριθαρίδης (ΜέΡΑ25): Καταγγέλλουμε την δολοφονική επίθεση των ΜΑΤ στη συναυλία στο ΑΠΘ
"Aπαιτούμε εδώ και τώρα να σταματήσει αυτή η εγκληματική και επικίνδυνη πολιτική του καθεστώτος", τονίζει ο Μ. Κριθαρίδης
Σχετικά Άρθρα

"Το καθεστώς της Μητσοτάκης Α.Ε. είναι επικίνδυνο", τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης, με αφορμή τα επεισόδια στο ΑΠΘ.
"Απρόκλητη, δολοφονική επίθεση από τα ΜΑΤ δέχθηκαν περίπου 5.000 άνθρωποι που βρέθηκαν χθες το βράδυ στο ΑΠΘ στη συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου. Οι δυνάμεις καταστολής πέταξαν πλήθος χημικών, δακρυγόνων και βομβών κρότου λάμψης στο συγκεντρωμένο κόσμο, ο οποίος δεν μπορούσε να διαφύγει, ενώ στη συνέχεια η ΕΛ.ΑΣ. εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό σε όλο το κέντρο της Θεσσαλονίκης, με την Αύρα να καταβρέχει όπου βρει τον κόσμο και αστυνομικούς να επιτίθενται για άλλη μία φορά και να παρεμποδίζουν και δημοσιογράφους. Είναι σαφές πως το καθεστώς της Μητσοτάκης Α.Ε. που βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο επιλέγει αυτή την στρατηγική της έντασης",αναφ'ερει ο κ. Κριθαρίδης.
Κατά τον ίδιο, "είναι όμως εξαιρετικά επικίνδυνο, εγκληματικό και δολοφονικό ο Πρωθυπουργός και ο Υπουργός δήθεν Προστασίας του Πολίτη κ. Θεοδωρικάκος, μαζί με την Υπουργό Παιδείας και τον πολιτευτή Πρύτανη, να δίνουν εντολή στα ΜΑΤ να χτυπήσουν μια τόσο μεγάλη συναυλία και σε ένα μέρος όπου ξέρουν πως δεν υπάρχουν πολλοί τρόποι διαφυγής".
"Καταγγέλλουμε αυτή την δολοφονική επίθεση των δυνάμεων καταστολής σε νέους -ως επί το πλείστον ανθρώπους- και απαιτούμε εδώ και τώρα να σταματήσει αυτή η εγκληματική και επικίνδυνη πολιτική του καθεστώτος", καταλήγει ο κ. Κριθαρίδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης