Τελευταία Νέα
Πολιτική

Εξεταστικής συνέχεια για τις παρακολουθήσεις: Καταθέτει ο τέως διοικητής της ΕΥΠ, Π. Κοντολέων

Εξεταστικής συνέχεια για τις παρακολουθήσεις: Καταθέτει ο τέως διοικητής της ΕΥΠ, Π. Κοντολέων
Παραμένει σημείο αντιπαράθεσης η επίκληση του απορρήτου
Σχετικά Άρθρα

Με την κατάθεση του τέως προέδρου της ΕΥΠ, Π. Κοντολέοντα συνεχίζονται σήμερα Πέμπτη 15/9 οι εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση των παρακολουθήσεων.
Σημειώνεται πως η κατάθεση του τέως διοικητή της ΕΥΠ άρχισε χθες το απόγευμα και διακόπηκε αργά το βράδυ για να συνεχιστεί σήμερα στις 10:00 το πρωί.
Επόμενος μάρτυρας που έχει προγραμματιστεί για να καταθέσει στην Επιτροπή είναι ο νυν διοικητής της ΕΥΠ Θεμιστοκλής Δεμίρης.
Κατά την χθεσινή ημέρα της Εξεταστικής, κυριάρχησε και πάλι το θέμα του απορρήτου τόσο όσον αφορά την τήρηση της μυστικότητας όσων λέγονται στις συνεδριάσεις, όσο και ως δυνατότητας να το επικαλεστούν μάρτυρες της ΕΥΠ προκειμένου να αρνηθούν να απαντήσουν σε ερωτήσεις.
Σημειώνεται πως χθες κατέθεσε ο διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών την περίοδο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ Ι. Ρουμπάτης αλλά και ο Π. Κοντολέων.
Μάλιστα, ο κ.Κοντολέων φέρεται να επικαλέστηκε το απόρρητο σχετικά με τη λειτουργία και το έργο της ΕΥΠ για να αρνηθεί να απαντήσει σε ερωτήσεις βουλευτών της επιτροπής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης