Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκέρτσος: Οι πολίτες πρέπει να επιλέξουν μια κυβέρνηση που έχει σχέδιο για το παρόν και το μέλλον

Σκέρτσος: Οι πολίτες πρέπει να επιλέξουν μια κυβέρνηση που έχει σχέδιο για το παρόν και το μέλλον
O υπουργός Επικρατείας επανέλαβε το «κομβικό ερώτημα», που έθεσε ο πρωθυπουργός από την Θεσσαλονίκη, με ποιον θα γίνουν τα άλματα που χρειάζεται η χώρα
Την άποψη ότι οι προγραμματικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης «σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό έχουν υλοποιηθεί, πιστοί στο δόγμα, "ό,τι λέμε, το κάνουμε". Αυτό φάνηκε και στην ομιλία της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης το Σάββατο, ότι έχουμε μία κυβέρνηση η οποία έχει πάει αρκετά βήματα μπροστά τη χώρα από το 2019 έως σήμερα» εξέφρασε ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος.
Ταυτοχρόνως, ο υπουργός Επικρατείας επανέλαβε το «κομβικό ερώτημα», που έθεσε ο πρωθυπουργός από την Θεσσαλονίκη, με ποιον θα γίνουν τα άλματα που χρειάζεται η χώρα. Με την κυβέρνηση αυτή που, όπως είπε, έχει ειλικρινή διάθεση σύγκλισης με το ευρωπαϊκό κεκτημένο, που εργάζεται για τον εκσυγχρονισμό του κράτους, της χώρας, της οικονομίας, της κοινωνίας, της εκπαίδευσης, της υγείας ή με δυνάμεις, οι οποίες θα αποτελέσουν μια δεύτερη φορά στη συμφορά. «Αυτό είναι το δίλημμα που έθεσε ο πρωθυπουργός και αυτό πρέπει να επαναφέρουμε στη μνήμη και τη δημόσια συζήτηση». Εν τέλει, συμπλήρωσε, οι πολίτες πρέπει να επιλέξουν μια κυβέρνηση που έχει σχέδιο για το παρόν και το μέλλον.
Παράλληλα, ο κ. Σκέρτσος υποστήριξε πως η χώρα χρειάζεται «αποτελεσματικές και σταθερές κυβερνήσεις που θα έχουν ως στόχο μία ευρωπαϊκή, σύγχρονη, δίκαιη Ελλάδα. Όποιος θέλει να προστρέξει ένα τέτοιο πρόγραμμα, είναι ευπρόσδεκτος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης