Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στα σχολεία της Χάλκης η Σακελλαροπούλου: Με τη δημιουργική χρήση της τεχνολογίας και την ενεργητικότητά σας ανοίγεστε στον κόσμο

Στα σχολεία της Χάλκης η Σακελλαροπούλου: Με τη δημιουργική χρήση της τεχνολογίας και την ενεργητικότητά σας ανοίγεστε στον κόσμο
Στη Χάλκη η Κ. Σακελλαροπούλου - Επόμενος σταθμός η Ρόδος
Σχετικά Άρθρα
Στα σχολεία της Χάλκης για την τελετή του αγιασμού, με την ευκαιρία της έναρξης της σχολικής χρονιάς, μετέβη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
Απευθυνόμενη στους μαθητές και τις μαθήτριες η κα Σακελλαροπούλου ανέφερε πως«σήμερα ξανασυναντάτε στο σχολείο τους φίλους, τους δασκάλους και τους καθηγητές σας, μα πάνω απ’ όλα τη γνώση. Την κινητήρια δύναμη της αλλαγής, που μας βοηθάει να διαμορφώσουμε χαρακτήρα, να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση, να αντιμετωπίσουμε τη ζωή χωρίς φόβο.
Καμαρώνω για τα επιτεύγματά σας, όπως την 2η θέση στον 4ο Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό Generation Next, καθώς και το θαυμάσιο ηλεκτρονικό περιοδικό σας ‘’e- Χάλκe’ που κυκλοφορήσατε πρόσφατα και σε έντυπη μορφή. Με τη δημιουργική χρήση της τεχνολογίας, την πρωτοτυπία και την ενεργητικότητά σας ανοίγεστε από το ακριτικό, πανέμορφο νησί σας σ’ ολόκληρο τον κόσμο. Εύχομαι μια καλή σχολική χρονιά, με ελπίδα και αισιοδοξία!».
ptd2_1.JPG

Σε Ρόδο και Καστελλόριζο

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ολοκληρώσε την επίσκεψή της στη Χάλκη και μεταβαίνει στη Ρόδο, για το 4ο Συμπόσιο Διεθνούς Δικαίου και Διεθνούς Πολιτικής για το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.
Την Τρίτη 13/9 θα επισκεφτεί το Καστελλόριζο, προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις του Δήμου Mεγίστης για τον εορτασμό της 79ης επετείου της απελευθέρωσης του νησιού.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης