Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στους χώρους της ΔΕΘ ο Μητσοτάκης - Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού

Στους χώρους της ΔΕΘ  ο Μητσοτάκης - Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού
Ο Κ. Μητσοτάκης θα περιηγηθεί σε περίπτερα της ΔΕΘ

Στους χώρους της 86ης ΔΕΘ, που ανοίγει σήμερα, Σάββατο 10/9, τις πύλες της με τιμώμενη χώρα είναι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ), βρίσκεται ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος απόψε στις 20:00 θα μιλήσει στο συνεδριακό κέντρο "Ι.Βελλίδης" παρουσιάζοντας τους άξονες της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης και τα μέτρα για την ενίσχυση νοικοκυριών και επιχειρήσεων απέναντι στην ενεργειακή κρίση.
Σημειώνεται ότι στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από την Παρασκευή 9/9 ο πρωθυπουργός, ο οποίος το μεσημέρι της Κυριακής 11/9 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης".

Στους χώρους της ΔΕΘ ο πρωθυπουργός

Ξεκίνησε στις 10:30 σήμερα (10/9) η συνάντηση του πρωθυπουργού με το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΘ - Helexpo και αμέσως μετά, θα  περιηγηθεί σε περίπτερα της Έκθεσης.
Νωρίτερα έγινε ο Αγιασμός χοροστατούντος του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου.

Στην κεντρική αγορά της Θεσσαλονίκης

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από την Παρασκευή 9/9 ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος λίγη ώρα μετά την άφιξή του στην πόλη επισκέφτηκε την κεντρική αγορά της συμπρωτεύουσας.
mitsotakis_deth.JPG
Ο Πρωθυπουργός περπάτησε σε μεγάλους εμπορικούς δρόμους, όπου συνομίλησε με καταστηματάρχες και περαστικούς, ενώ στην πλατεία Αριστοτέλους σταμάτησε στο περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας.
Σημειώνεται ότι τον Πρωθυπουργό υποδέχτηκαν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης, ο Διευθυντής του Γραφείου Προέδρου της ΝΔ και Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης και ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, Ζήσης Ιωακείμοβιτς.
Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με δεκάδες μέλη και στελέχη της ΟΝΝΕΔ από τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη την Ελλάδα, που έσπευσαν να τον καλωσορίσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του.
Ο κ. Μητσοτάκης συνομίλησε μαζί τους, με τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ορφέα Γεωργίου και πολλά μέλη της οργάνωσης για τις προσεχείς δράσεις της, αλλά και την προώθηση πολιτικών με άμεση στόχευση τη νεολαία.
Σημειώνεται ότι τον πρωθυπουργό συνόδευαν ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό Γ. Μπρατάκος και ο γραμματέας της ΠΕ ΝΔ, Π. Μαρινάκης.
Το παρών στην συνάντηση της ΟΝΝΕΔ έδωσαν κορυφαία στελέχη της Κυβέρνησης και της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης