Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννης: Δεν θα κλείσουμε τα φώτα στις γειτονιές της Αθήνας

Μπακογιάννης: Δεν θα κλείσουμε τα φώτα στις γειτονιές της Αθήνας
Εξήγησε πως ότι είναι προγραμματισμένο να αντικατασταθούν 46 χιλιάδες λαμπτήρες φωτισμού της πόλης με λεντ, που είναι χαμηλής κατανάλωσης και μόνο από αυτό θα υπάρξει εξοικονόμηση ενέργειας σε ποσοστό 60%
O Kώστας Μπακογιάννης διαβεβαίωσε πως ο Δήμος Αθηναίων είναι σε καλό δρόμο όσον αφορά στην εξοικονόμηση ενέργειας και κάθε περίπτωση ότι δεν ειίαι δυνατόν να κλείσουν τα φώτα στις γειτονιές καθώς η ασφάλεια είναι ταυτισμένη με το φως.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 εξήγησε πως ότι είναι προγραμματισμένο να αντικατασταθούν 46 χιλιάδες λαμπτήρες φωτισμού της πόλης με λεντ, που είναι χαμηλής κατανάλωσης και μόνο από αυτό θα υπάρξει εξοικονόμηση ενέργειας σε ποσοστό 60%.
Σημείωσε ακόμα ότι έχει ήδη γίνει ενεργειακή αναβάθμιση σε 7 σχολεία και 3 δημοτικά κτήρια, ενώ αναφερόμενος στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, επεσήμανε ότι ήδη έχουν αντικατασταθεί όλα τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια με λεντ, κάτι που σημαίνει εξοικονόμηση 80%.
Σχετικά με τα τραπεζοκαθίσματα σε εξωτερικούς χώρους, δήλωσε ότι αυτή είναι απόφαση που θα έπρεπε να αφορά τους δήμους και η κυβέρνησηπρεπει να δώσει στους δήμους τον αναγκαίο βαθμό ελευθερίας για να πάρουν τις αποφάσεις τους.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης