Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πλεύρης και Θεμιστοκλέους στο Άτυπο Συμβούλιο των Υπουργών Υγείας στην Πράγα

Πλεύρης και Θεμιστοκλέους στο Άτυπο Συμβούλιο των Υπουργών Υγείας στην Πράγα
Στο επίκεντρο η επίπτωση στην Δημόσια Υγεία του πολέμου στην Ουκρανία και ο εμβολιασμός ως αποτελεσματικό μέσο για την πρόληψη ασθενειών

Στο Άτυπο Συμβούλιο των Υπουργών Υγείας που πραγματοποιείται την στην Πράγα υπό την προεδρία του Υπουργού Υγείας της Τσεχίας, συμμετέχουν σήμερα, Τετάρτη 7/9, ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΗΕRA, Βασίλης Κοντοζαμάνης.
Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης η Επίτροπος Υγείας κα Στέλλα Κυριακίδη, η Διευθύντρια του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης & Ελέγχου Νοσημάτων (ECDC ) dr. Andrea Ammon, καθώς και η Διευθύντρια του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA), Emer Cooke.
Κατά την σύνοδο οι Υπουργοί Υγείας συζητούν για την επίπτωση στην Δημόσια Υγεία του Πολέμου στην Ουκρανία, τον εμβολιασμό ως αποτελεσματικό μέσο για την πρόληψη ασθενειών και την βελτίωση της δημόσιας υγείας, την Ογκολογία και την Εφαρμογή του Ευρωπαϊκού Σχεδίου Καταπολέμησης του Καρκίνου.
Ο κ. Πλεύρης θα συμμετάσχει και στην συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της HERA.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης