Τελευταία Νέα
Πολιτική

Την Caputova υποδέχτηκε στην Αθήνα ο Βαρβιτσιώτης: Ελλάδα και Σλοβακία είναι δύο χώρες με ισχυρούς δεσμούς εντός της ΕΕ

Την Caputova υποδέχτηκε στην Αθήνα ο Βαρβιτσιώτης: Ελλάδα και Σλοβακία είναι δύο χώρες με ισχυρούς δεσμούς εντός της ΕΕ
Η πρόεδρος της Δημοκρατίας της Σλοβακίας, Zuzana Čaputová, πραγματοποιεί σήμερα (6/9) επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, μετά από πρόσκληση της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κ. Σακελλαροπούλου
Σχετικά Άρθρα

"Ελλάδα και Σλοβακία είναι δύο χώρες με ισχυρούς δεσμούς εντός της ΕΕ", υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, σε ανάρτησή του στο twitter, ο οποίος υποδέχτηκε εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης την Πρόεδρο της Σλοβακίας, Zuzana Čaputová.
"Είχα την τιμή εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης να υποδεχτώ σήμερα στην Αθήνα την Πρόεδρο της Σλοβακίας Ζουζάνα Καπούτοβα (Zuzana Caputova), την οποία συνόδευσα στην κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη", σημείωσε ο κ. Βαρβιτσιώτης.
ω1.JPG

Υπενθυμίζεται ότι η πρόεδρος της Δημοκρατίας της Σλοβακίας, Zuzana Čaputová, πραγματοποιεί σήμερα (6/9) επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, μετά από πρόσκληση της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.
Αφού κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, μετέβη στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου συναντάται αυτή την ώρα με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
Στη συέχεια, θα λάβει χώρα τελετή Παρασημοφόρησης των δύο Προέδρων και διευρυμένες συνομιλίες των δύο αντιπροσωπειών.

Στο Μαξίμου η Πρόεδρος της Σλοβακίας

Στη συνέχεια η κα Čaputová θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και αμέσως μετά, θα διεξαχθούν διευρυμένες συνομιλίες των αντιπροσωπειών.
Τέλος, το απόγευμα στις 19:30, είναι προγραμματισμένο το επίσημο Δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν της Προέδρου της Δημοκρατίας της Σλοβακίας και των μελών της αντιπροσωπείας, που την συνοδεύει.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης