Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σύσκεψη υπό τον Μητσοτάκη για ενέργεια - Οικονόμου: Το επόμενο διάστημα θα δοκιμαστούν σκληρά οι αντοχές μας

Σύσκεψη υπό τον Μητσοτάκη για ενέργεια - Οικονόμου: Το επόμενο διάστημα θα δοκιμαστούν σκληρά οι αντοχές μας
Το απόγευμα θα διεξαχθεί σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για τα θέματα ενέργειας από την επιτροπή διαχείριση κρίσεων
Σχετικά Άρθρα

Το κλείσιμο του αγωγού Nord Stream 1 αλλά και η ενεργειακή επάρκεια της χώρας ενόψει του χειμώνα, θα τεθούν επί τάπητος σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Δευτέρας (5/9/2022) υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.
«Σήμερα θα υπάρξει σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για τα θέματα ενέργειας από την επιτροπή διαχείριση κρίσεων» ανακοίνωσε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Ειδικότερα, αντικείμενο της σύσκεψης θα είναι οι εξελίξεις για την λειτουργία της εφοδιαστικής αλυσίδας ενέργειας και την επικαιροποίηση των πρωτοβουλιών ενόψει του χειμώνα, αλλά και της παρουσίας του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.
«Να είμαστε συνειδητοποιημένοι ότι το επόμενο διάστημα θα δοκιμαστούν σκληρά οι αντοχές μας» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και συνέχισε «όλα πια δείχνουν πως η Ρωσία επιδιώκει την πρόκληση πολιτικής αστάθειας σε όσες χώρες αντιδρούν στα σχέδιά της. Η ποιότητα ζωής των πολιτών υποβαθμίζεται στην Ευρώπη».
Πάντως, ο κ. Οικονόμου διεμήνυσε ότι «η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να συνεχίσει την εφαρμογή του εθνικού σχεδίου στήριξης. Θα έχουμε τις επόμενες μέρες πληρέστερη εικόνα και ανάλογες αποφάσεις από τον πρωθυπουργό».

Ο εκλογικός νόμος

Εν τω μεταξύ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε και στον εκλογικό νόμο τονίζοντας ότι πάγια θέση της ΝΔ είναι ότι ο εκλογικός νόμος πρέπει να αποτυπώνει τους εκλογικούς συσχετισμούς και να αποτρέπει και την ακυβερνησία και τον σχηματισμό αδύναμων κυβερνήσεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης