Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χαρίτσης (ΣΥΡΙΖΑ): Ο Μητσοτάκης πολιτικά έχει τελειώσει – Πολιτική αλλαγή τώρα

Χαρίτσης (ΣΥΡΙΖΑ): Ο Μητσοτάκης πολιτικά έχει τελειώσει – Πολιτική αλλαγή τώρα
Αδιανόητο να ισχυρίζεται ο πρωθυπουργός ότι δεν γνωρίζει τίποτα για τις υποκλοπές είπε ο κ.Χαρίτσης
Σχετικά Άρθρα

Την θέση πως ο Κ. Μητσοτάκης έχει τελειώσει πολιτικά διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης με αφορμή την υπόθεση των υποκλοπών, επισημαίνοντας πως αυτό που χρειάζεται είναι πολιτική αλλαγή «για να μην τελειώσει η χώρα».
«Είναι απολύτως σαφές πλέον ότι η κυβέρνηση επιχειρεί κουκούλωμα του σκανδάλου των υποκλοπών» είπε μιλώντας στο Mega ο κ.Χαρίτσης, υποστηρίζοντας πως είναι «αδιανόητο να ισχυρίζεται ο πρωθυπουργός στην Βουλή ότι δεν γνωρίζει τίποτα».
«Έχουμε πληροφορίες ότι ο κ. Δεμίρης, νυν πρόεδρος της ΕΥΠ, δήλωσε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει ενημερωθεί πλήρως για τις τρέχουσες παρακολουθήσεις.
Ο πρόεδρος της ΑΑΔΕ, κ. Ράμος, τόνισε ότι το ζήτημα του απορρήτου δεν μπορεί να προβληθεί ενώπιον της Βουλής.
Η προσπάθεια κουκουλώματος και συμψηφισμού της υπόθεσης ώστε να μην βγει η αλήθεια προς τα έξω είναι θεσμικό ατόπημα πρώτου μεγέθους» υποστήριξε ο κ.Χαρίτσης.
«Ο κ. Μητσοτάκης πολιτικά έχει τελειώσει καθώς η υπόθεση των υποκλοπών τον έχει απαξιώσει πλήρως στα μάτια της ελληνικής κοινωνίας και της διεθνούς κοινότητας.
Το κρίσιμο είναι να μην τελειώσει η χώρα.
Δεν μπορούμε σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες να προχωρήσουμε με μια κυβέρνηση που ψεύδεται καθημερινώς και με έναν πρωθυπουργό που λοιδορείται διεθνώς.
Χρειάζεται πολιτική αλλαγή με προσφυγή στην λαϊκή ετυμηγορία για να δοθεί πολιτική διέξοδος στην κρίση» υπογράμμισε ο κ.Χαρίτσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης