Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Απέπεμψαν τον Κ. Τσουβάλα – Αποκύημα νοσηρής φαντασίας οποιαδήποτε σχέση με τις υποκλοπές

ΣΥΡΙΖΑ: Απέπεμψαν τον Κ. Τσουβάλα – Αποκύημα νοσηρής φαντασίας οποιαδήποτε σχέση με τις υποκλοπές
Η κυβέρνηση ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα αλλαγές σε δύο θέσεις γενικών γραμματέων

Για αποπομπή του Κ. Τσουβάλα από τη θέση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη λόγω του σκανδάλου των υποκλοπών κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Ο κ. Τσουβάλας είχε βασική ευθύνη για τη καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι.
Παρά την αποπομπή του από τον τότε Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Μητσοτάκης τον αναβάθμισε σε γενικό γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αμέσως μετά τις εκλογές.
Σήμερα ξαφνικά - και μετά τις αποκαλύψεις των υποκλοπών – αποφάσισε να καθαιρέσει αυτόν που επί τρία χρόνια κρατούσε παρά το εμφανές πολιτικό κόστος που του προκαλούσε.
Φανταζόμαστε ότι οποιαδήποτε υποψία πως όλο αυτό έχει σχέση με τις τελευταίες αποκαλύψεις για το παρακράτος Μητσοτάκη με τις υποκλοπές, είναι αποκύημα νοσηρής φαντασίας...» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αλλαγές γενικών γραμματέων

Αλλαγές στις θέσεις δύο Γενικών Γραμματέων Υπουργείων ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα το πρωί ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.
«Ανακοινώνονται δύο αλλαγές Γενικών Γραμματέων Υπουργείων, σε θέσεις που κλείνει επιτυχώς ένας κύκλος υπηρεσίας.
Τη θέση του Γενικού Γραμματέα Ανώτατης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, στην οποία έως σήμερα υπηρετούσε ο κ. Αποστόλης Δημητρόπουλος, αναλαμβάνει ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης, Καθηγητής Οδυσσέας-Ιωάννης Ζώρας.
Τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, στην οποία έως σήμερα υπηρετούσε ο κ. Κωνσταντίνος Τσουβάλας, αναλαμβάνει ο Στρατηγός εν αποστρατεία και επίτιμος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχαήλ Καραμαλάκης» αναφέρει ο κ.Οικονόμου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης