Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στη Βουλή και πάλι η μάχη για τις υποκλοπές στις 28/8 – Στο επίκεντρο η πρόταση ΠΑΣΟΚ για εξεταστική επιτροπή

Στη Βουλή και πάλι η μάχη για τις υποκλοπές στις 28/8 – Στο επίκεντρο η πρόταση ΠΑΣΟΚ για εξεταστική επιτροπή
Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με ονομαστική ψηφοφορία και για να υπερψηφιστεί η πρόταση πρέπει να λάβει 120 θετικές ψήφους
Σχετικά Άρθρα

Νέος γύρος αντιπαράθεσης για τις παρακολουθήσεις θα ανοίξει τη Δευτέρα (29/8/2022) το πρωί, καθώς η Ολομέλεια θα συζητήσει την πρόταση του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, εστιάζοντας στην υπόθεση παρακολούθησης του κινητού του προέδρου του κόμματος Νίκου Ανδρουλάκη.
Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με ονομαστική ψηφοφορία και για να υπερψηφιστεί η πρόταση πρέπει να λάβει 120 θετικές ψήφους.
Πληροφορίες αναφέρουν πως η ΝΔ θα δηλώσει «παρών», ζητώντας την επέκταση του ελέγχου και σε άλλες περιόδους.
Ο ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να ψηφίσει «ναι» στη σύσταση Εξεταστικής, ενώ δεν θα κάνει δεκτή την πιθανή πρόταση για επέκταση της έρευνας σε άλλες περιόδους, χωρίς την κατάθεση συγκεκριμένων στοιχείων που να τη δικαιολογούν.
Από την πλευρά του το ΠΑΣΟΚ τάσσεται υπέρ της διεύρυνσης της ελεγχόμενης περιόδου, αρκεί όπως επισημαίνει η Χαριλάου Τρικούπη να υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία και τεκμηρίωση.
Θετική ψήφο για σύσταση εξεταστικής επιτροπής θα δώσει και το ΚΚΕ, θα επιμείνει όμως και στη διερεύνηση του θέματος των παρακολουθήσεων του τηλεφωνικού κέντρου της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.
«Ναι» στην εξεταστική επιτροπή αναμένεται να πουν Ελληνική Λύση και ΜέΡΑ25.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης