Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μάντζος (ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ): Όσο προχωρά η διερεύνηση της υπόθεσης υποκλοπών, θα κορυφώνεται η εκστρατεία προπαγάνδας της ΝΔ

Μάντζος (ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ): Όσο προχωρά η διερεύνηση της υπόθεσης υποκλοπών, θα κορυφώνεται η εκστρατεία προπαγάνδας της ΝΔ
"Όσα όμως και να λένε και όσα και να γράφουν, δεν λένε την αλήθεια. Και τα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα", αναφέρει ο Δ. Μάντζος
Σχετικά Άρθρα

"Όσο προχωρά η διερεύνηση της υπόθεσης, τόσο θα κορυφώνεται και η εκστρατεία προπαγάνδας από την πλευρά της ΝΔ.
Η Κυβέρνηση, που είναι υπεύθυνη και για τις υποκλοπές και για τη δραματική κατάσταση στην ενέργεια, δημιουργεί ψεύτικα διλήμματα, με μόνο στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης", τόνισε  ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Δ. Μάντζος, με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης, Άδ. Γεωργιάδη, ο οποίος σε ανάρτησή του στο twitter ανήρτησε και απόσπασμα  από την σημερινή του τηλεοπτική συνέντευξη σχετικά με τη θέση του ΠΑΣΟΚ για την επιτρεπτέα προκαταβολή.
γεο.JPG

Ο κ. Μάντζος σε δήλωσή του ανέφερε πως "μέχρι προχθές, μας έλεγαν ότι ο Ανδρουλάκης φταίει που τον παρακολουθούσαν, σε λίγο θα μας πουν ότι εκείνος φταίει και για τη φτώχεια!".
Πρόσθεσε πως "όσα όμως και να λένε και όσα και να γράφουν, δεν λένε την αλήθεια. Και τα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα:
-Γιατί παρακολουθήθηκε ένας ευρωβουλευτής μετά από οκτώ χρόνια θητείας;
-Ποιοι «εθνικοί λόγοι» συνέτρεχαν στην αρχή της εσωκομματικής διαδικασίας του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής και εξαφανίστηκαν με την εκλογή του Προέδρου;
-Γιατί και ποιος προσπάθησε -την ίδια ακριβώς περίοδο- να τον παγιδέψει με το πανάκριβο κατασκοπευτικό λογισμικό Predator?
-Γιατί και με ποιο στόχο η ηγεσία της ΝΔ ήθελε όμηρο τον ίδιο και την παράταξη;".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης