Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μάντζος (ΠΑΣΟΚ): Δεν θάφτηκε το θέμα των υποκλοπών παρά την προσπάθεια της ΝΔ

Μάντζος (ΠΑΣΟΚ): Δεν θάφτηκε το θέμα των υποκλοπών παρά την προσπάθεια της ΝΔ
Σχετικά Άρθρα


Το ζήτημα αναδείχθηκε στις πραγματικές του διαστάσεις όχι μόνο στην χώρα αλλά και διεθνώς είπε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

Την θέση πως παρά την επίμονη προσπάθεια της ΝΔ δεν θάφτηκε το θέμα των υποκλοπών διατύπωσε ο Δημήτρης Μάντζος, εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.
Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο κ.Μάντζος αναφέρθηκε στους στόχους του κόμματος του σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα κατόπιν και του αιτήματος για την άμεση σύγκλιση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας.
«Αφενός να υπάρξει αναζήτηση ευθυνών ώστε να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη οι υπεύθυνοι για αυτή τη συνταγματική επιλογή της παρακολούθησης και της απόπειρας παγίδευσης του κινητού τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη.
Και αφετέρου να ανοίξει η συζήτηση - και να συμμετέχουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις σε αυτό - για τη θεσμική θωράκιση της χώρας, ώστε να μην επαναληφθούν αντίστοιχα αντιδημοκρατικά φαινόμενα στο μέλλον» υποστήριξε ο κ.Μάντζος, ο οποίος κληθείς να σχολιάσει τις διαστάσεις του θέματος, υπογράμμισε πως το ζήτημα δεν «θάφτηκε», δεν υποβαθμίστηκε, «παρά την ιδιαίτερα επίμονη προσπάθεια που έγινε, κυρίως από την πλευρά της ΝΔ, τα πρώτα εικοσιτετράωρα, για να πειστούμε ότι αυτά «συμβαίνουν και εις Παρισίους».
«Το ζήτημα αναδείχτηκε στις πραγματικές του διαστάσεις, όχι μόνο στη χώρα αλλά και διεθνώς.
Όλα τα δημοσιογραφικά μέσα του πλανήτη ασχολούνται αυτήν την στιγμή για τις σκιές πάνω από την Αθήνα, πάνω από την Ελλάδα, όσον αφορά στις παρακολουθήσεις πολιτικών αντιπάλων, αλλά και δημοσιογράφων και αυτό είναι κάτι πάρα πολύ σοβαρό» είπε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης