Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μάντζος (ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ): Καμία απόπειρα συμψηφισμού δεν θα αποπροσανατολίσει από τις υποκλοπές

Μάντζος (ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ): Καμία απόπειρα συμψηφισμού δεν θα αποπροσανατολίσει από τις υποκλοπές
Ο κ. Μάντζος επεσήμανε για ακόμη μία φορά ότι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής θα κινηθεί θεσμικά, προτάσσοντας το αίτημα για τη σύσταση και συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής
Σχετικά Άρθρα

Τη θέση του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για άμεση σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας πριν από οποιοδήποτε άλλο όργανο, ώστε «αυτήν τη φορά να ειπωθεί όλη η αλήθεια στη Βουλή και στους πολίτες για την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη, του Θανάση Κουκάκη και όλων των υπόλοιπων προσώπων από την ΕΥΠ και την παγίδευση με το Predator», διατύπωσε εκ νέου ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Δημήτρης Μάντζος.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, επανέλαβε, σύμφωνα και με την ενημέρωση από το γραφείο Τύπου, ότι «δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόσκληση της ΕΥΠ ή άλλης κρατικής αρχής προς τον κ. Ανδρουλάκη, το γραφείο του ή τους νομικούς του παραστάτες προς παροχή ενημέρωσης. Υπενθυμίζω ότι μια τέτοια πρόσκληση θα ήταν και εντελώς εκτός θεσμικού πλαισίου, διότι, πρώτον, δεν υπάρχει το νομικό πλαίσιο να ενημερωθεί ο παρακολουθούμενος και, δεύτερον, θα έπρεπε αυτό να μη γίνει στο αυτί ή στα κλειστά γραφεία, αλλά στη Βουλή των Ελλήνων».
Ο κ. Μάντζος επεσήμανε για ακόμη μία φορά ότι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής θα κινηθεί θεσμικά, προτάσσοντας το αίτημα για τη σύσταση και συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής για τη διερεύνηση ευθυνών και των πραγματικών περιστατικών που άπτονται της υπόθεσης του Νίκου Ανδρουλάκη.
«Εάν υπάρχουν εξίσου χειροπιαστές ενδείξεις από τη ΝΔ φέρ’ ειπείν για αντίστοιχα αδικήματα στην περίοδο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ή για αντίστοιχα αδικήματα στην περίπτωση της διακυβέρνησης Αντώνη Σαμαρά, τότε που η ΕΥΠ ήταν υπό την πολιτική ευθύνη του κ. Δένδια και του κ. Κικίλια, να τις φέρει στη Βουλή. Καμία όμως συσκότιση ή απόπειρα συμψηφισμού δεν μπορεί να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση από το πραγματικό ζήτημα που είναι η παρακολούθηση και η απόπειρα παγίδευσης του τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη», επεσήμανε κλείνοντας ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης