Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανάρτηση του Π.Πολάκη για την ΕΥΠ, προκαλεί νέα επίθεση της ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ

Ανάρτηση του Π.Πολάκη για την ΕΥΠ, προκαλεί νέα επίθεση της ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ
Ο κ. Πολάκης, σε ανάρτησή του έγραψε ότι προσυπογράφει την πρόταση του καθηγητή Ακρίτα Καϊδατζή, για κατάργηση της ΕΥΠ και απόλυση όλων των υπαλλήλων της υπηρεσίας, την οποία αναδημοσίευσε
Σχετικά Άρθρα
Eπίθεση προς τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή μια νέα ανάρτηση του κ. Παύλου Πολάκη για την ΕΥΠ, εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία.
Ο κ. Πολάκης, σε ανάρτησή του έγραψε ότι προσυπογράφει την πρόταση του καθηγητή Ακρίτα Καϊδατζή, για κατάργηση της ΕΥΠ και απόλυση όλων των υπαλλήλων της υπηρεσίας, την οποία αναδημοσίευσε.
«Και ο πιο καλοπροαίρετος αντιλαμβάνεται ότι η επόμενη κυβέρνηση θα πρέπει να καταργήσει την ΕΥΠ και να ιδρύσει νέα υπηρεσία πληροφοριών.
Και αφού μαζί καταργηθούν όλες οι οργανικές θέσεις της, οι υπάλληλοί της δεν θα προστατεύονται από τη μονιμότητα και θα μπορούν να απολυθούν», έγραψε ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, η οποία βρήκε σύμφωνο τον κ. Πολάκη.

Η Νέα Δημοκρατία τονίζει ότι πρόκειται για «εξειδίκευση» της στρατηγικής που ξεδίπλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στο άρθρο του στην Εφημερίδα των Συντακτών με τίτλο: Δεν αρκεί η απλή εναλλαγή στην εξουσία.
«Ένα άρθρο που ήρθε απλώς να συμπληρώσει, να υπογραμμίσει και να επιβεβαιώσει αντίστοιχες παλαιότερες δηλώσεις του περί ελέγχου των αρμών της εξουσίας και άλλα παρόμοια», τονίζει η ΝΔ.

H ανάρτηση του κ. Καϊδατζή και το σχόλιο του κ. Πολάκη:
1_429.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης