Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ηλιόπουλος για υποκλοπές: Το καθεστώς Μητσοτάκη θα απολογηθεί - Η αλήθεια δεν θα μείνει κρυφή

Ηλιόπουλος για υποκλοπές: Το καθεστώς Μητσοτάκη θα απολογηθεί - Η αλήθεια δεν θα μείνει κρυφή
"Tο καθεστώς Μητσοτάκη έχει καταφέρει η χώρα να διασύρεται σε όλο τον κόσμο λόγω των υποκλοπών", τονίζει ο Ν. Ηλιόπουλος

"Το καθεστώς Μητσοτάκη θα απολογηθεί. Η αλήθεια δεν θα μείνει κρυφή και θα φανεί ότι οι "σκοτεινές δυνάμεις" που εμπλέκονται σε μαφιόζικες παρακολουθήσεις πολιτικών, δημοσιογράφων και επιχειρηματιών δεν είναι κάποια ξένη δύναμη, αλλά το ίδιο το Μέγαρο Μαξίμου", τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Ν. Ηλιόπουλος, για το σκάνδαλο των υποκλοπών.​
Ο κ. Ηλιόπουλος σε δήλωσή του αναφέρει ότι "το καθεστώς Μητσοτάκη έχει καταφέρει η χώρα να διασύρεται σε όλο τον κόσμο λόγω των υποκλοπών. Ενώ λοιπόν τίποτα δεν φαίνεται ικανό να χαλάσει τις διακοπές του εθνικού τουρίστα, οι αποκαλύψεις συνεχίζονται.
Συγκεκριμένα, η κυριακάτικη "Καθημερινή" αναφέρεται σε παρακολουθήσεις και άλλων πολιτικών, ενώ αποκαλύπτει ότι η ΕΥΠ χρησιμοποιούσε το κακόβουλο λογισμικό Predator, το οποίο είχε μισθώσει από ιδιώτη. Ακριβώς αυτό δηλαδή που διέψευδε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Οικονόμου τον Απρίλιο".
Ο κ. Ηλιόπουλος καταλήγει υπογραμμίζοντας πως "το καθεστώς Μητσοτάκη θα απολογηθεί. Η αλήθεια δεν θα μείνει κρυφή και θα φανεί ότι οι "σκοτεινές δυνάμεις" που εμπλέκονται σε μαφιόζικες παρακολουθήσεις πολιτικών, δημοσιογράφων και επιχειρηματιών δεν είναι κάποια ξένη δύναμη, αλλά το ίδιο το Μέγαρο Μαξίμου".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης