Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οργισμένη αντίδραση Μπογδάνου μετά τη διαγραφή: Εμπροσθοφυλακή του Μητσοτάκη, ο Κρανιδιώτης

Οργισμένη αντίδραση Μπογδάνου μετά τη διαγραφή: Εμπροσθοφυλακή του Μητσοτάκη, ο Κρανιδιώτης
Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος κάνει λόγο για «υπόγειες εξαρτήσεις» και «ηχεία του Μαξίμου»
Σχετικά Άρθρα

Ιδιαίτερα οργισμένη και αιχμηρή είναι η αντίδραση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου μετά τη διαγραφή του από την Εθνική Δημιουργία των Θάνου Τζήμερου και Φαήλου Κρανιδιώτη.
Ο πρώην «γαλάζιος» βουλευτής αφήνει αιχμές για «δεκανίκια» και «ηχεία του Μαξίμου».
«Όραμά μας είναι η καθαρή, ανεξάρτητη δεξιά, ενάντια στην αριστερή ατζέντα, υπέρ του έθνους κ της λογικής. Χωρίς υπόγειες εξαρτήσεις κ ενοχές για τη συντηρητική-χριστιανική της ταυτότητα. Εκεί δεν χωρούν δεκανίκια, ούτε ηχεία του Μαξίμου. Προχωράμε δυνατά με την Α. Λατινοπούλου» αναφέρει σε ανάρτηση του στο twitter.

Εξάλλου, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάι, ο κ. Μπογδάνος σημείωσε, εξάλλου, πως «δεν έφυγα από τη ΝΔ για να στηρίζω ένα σύστημα υποκλοπών και παρακρατικών μεθοδεύσεων δια της τεθλασμένης». Όπως είπε, δεν περίμενε ότι θα βρεθεί σε ένα «παράρτημα της ΝΔ» και πρόσθεσε: «Καμία στήριξη στην "πασοκοποταμίσια" Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη και τον καθεστωτισμό».
Ειδικά για τον κ. Κρανιδιώτη ανέφερε πως δεν ταυτίζεται με το ύφος και το ήθος του περιεχομένου των μηνυμάτων του και πως το τελευταίο τετραήμερο «έχει βγει ως την πιο προωθημένη εμπροσθοφυλακή του Κυριάκου Μητσοτάκη στο θέμα του Νίκου Ανδρουλάκη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης