Τελευταία Νέα
Πολιτική

Απάντηση Ηλιόπουλου σε Οικονόμου: Περιμένουμε ξεκάθαρη απάντηση ποιοι άλλοι παρακολουθήθηκαν με εντολή Μητσοτάκη

Απάντηση Ηλιόπουλου σε Οικονόμου: Περιμένουμε ξεκάθαρη απάντηση ποιοι άλλοι παρακολουθήθηκαν με εντολή Μητσοτάκη
"Περιμένουμε να απαντήσει σήμερα στα πραγματικά ερωτήματα και να μην συνεχίσει την αυτογελοιοποίηση ισχυριζόμενος πως δεν ήξερε ή πως «ξένες δυνάμεις» ζήτησαν τις παρακολουθήσεις Κουκάκη - Ανδρουλάκη, κάτι που διαψεύσθηκε", τόνισε ο Ν. Ηλιόπουλος
Σχετικά Άρθρα

Ξεκάθαρη απάντηση στο ερώτημα πόσοι και ποιοι άλλοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι παρακολουθήθηκαν είτε από την ΕΥΠ, είτε από το Predator, με εντολή Μητσοτάκη, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Ο εκπροσώπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Ν. Ηλιόπουλος, απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γ. Οικονόμου, ανέφερε ότι "ο κ. Μητσοτάκης δεν γνώριζε για παρακολουθήσεις πολιτικών προσώπων. Ο κ. Δημητριάδης ούτε αυτός γνώριζε και παραιτήθηκε από "ευθιξία". Αυτά υποστήριξε σήμερα το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Στην επιλογή ανάμεσα στο "εγκέφαλος του σκανδάλου" ή "ανέμελος παραθεριστής" επιλέγουν το δεύτερο. Αφενός δεν πείθουν κανένα, αφετέρου και στις δυο περιπτώσεις παραμένει επικίνδυνος για την δημοκρατία και τους θεσμούς".
"Περιμένουμε να απαντήσει σήμερα στα πραγματικά ερωτήματα και να μην συνεχίσει την αυτογελοιοποίηση ισχυριζόμενος πως δεν ήξερε ή πως «ξένες δυνάμεις» ζήτησαν τις παρακολουθήσεις Κουκάκη - Ανδρουλάκη, κάτι που διαψεύσθηκε.
Αλλά βασικά περιμένουμε μια ξεκάθαρη απάντηση στο ερώτημα: Πόσοι και ποιοι άλλοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι παρακολουθήθηκαν είτε από την ΕΥΠ είτε από το Predator με εντολή Μητσοτάκη;", κατέληξε ο κ. Ηλιόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης