Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσίπρας: Με πρακτικές μαφίας η κυβέρνηση – Ο Μητσοτάκης να κλείσει τη βάνα του οχετού

Τσίπρας: Με πρακτικές μαφίας η κυβέρνηση – Ο Μητσοτάκης να κλείσει τη βάνα του οχετού
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον πρωθυπουργό να κλείσει τη βάνα του οχετού, πριν πνιγεί μέσα του ο ίδιος
Σχετικά Άρθρα

Για πρακτικές μαφίας και στοχευμένες διαρροές κατηγορεί την κυβέρνηση ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον πρωθυπουργό να κλείσει τη βάνα του οχετού, πριν πνιγεί μέσα του ο ίδιος.
«Οι στοχευμένες ‘’διαρροές’’ του προπαγανδιστικού μηχανισμού της ΝΔ για τον Νίκο Ανδρουλάκη, επιβεβαιώνουν τους χειρότερους φόβους μας:
Οι αυτουργοί των παρακολουθήσεων συνδέονται με πρακτικές μαφίας.
Ο κ. Μητσοτάκης να κλείσει τη βάνα του οχετού, πριν πνιγεί μέσα του ο ίδιος», σημείωσε στο Twitter ο Αλέξης Τσίπρας.

Η δήλωση Τσίπρα:

«Ενώ όλοι περιμένουμε την εμφάνιση του κ. Μητσοτάκη, που από ό,τι φαίνεται όπως κάθε κατηγορούμενος έλαβε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί, παρακολουθούμε έκπληκτοι τον προπαγανδιστικό μηχανισμό της ΝΔ να λειτουργεί με όρους κοινών εκβιαστών.
Οι στοχευμένες «διαρροές» για τον Νίκο Ανδρουλάκη, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, μετά το επίσημο έναυσμα που έδωσε με δήλωσή του ο επικεφαλής του γραφείου τύπου της ΝΔ, επιβεβαιώνουν τους χειρότερους φόβους μας. Ότι οι αυτουργοί των παράνομων παρακολουθήσεων συνδέονται με πρακτικές μαφίας.
Ο κ. Μητσοτάκης καλά θα κάνει να κλείσει τη βάνα του οχετού, πριν πνιγεί μέσα του ο ίδιος».
alexis_6.JPG

Ο Ρωμανός στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει θέσει στο στόχαστρό τον διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ Νίκο Ρωμανό, κατηγορώντας τον πως ο ίδιος γνωρίζει τους λόγους παρακολούθησης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ενώ τον κάλεσε να δημοσιοποιήσει ο ίδιος τις αιτίες που η ΕΥΠ υπέκλεπτε τις συνομιλίες του.
Σε συνέντευξή του στον ReaflFM χαρακτήρισε επίμονα «νόμιμη» την παρακολούθηση Ανδρουλάκη, ενώ είπε πως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ οφείλει να δημοσιοποιήσει ο ίδιος τα όσα «ευαίσθητα» μάθει από την ενημέρωση που θα λάβει από την ΕΥΠ.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης