Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κατά μέτωπο επίθεση Ανδρουλάκη στην κυβέρνηση: Κατακλύζει με χυδαίες διαρροές και συκοφαντίες τον δημόσιο διάλογο

Κατά μέτωπο επίθεση Ανδρουλάκη στην κυβέρνηση: Κατακλύζει με χυδαίες διαρροές και συκοφαντίες τον δημόσιο διάλογο
Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για τις υποκλοπές ασκεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ
Σχετικά Άρθρα

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και θύμα των υποκλοπών Νίκος Ανδρουλάκης.
Κατηγορεί την κυβέρνηση, πως κατακλύζει με χυδαίες διαρροές τον δημόσιο διάλογο ενώ  κάνει λόγο για πολιτικό εκτσογλανισμό, συκοφαντίες και εκβιασμού.
Ο κ. Ανδρουλάκης κατηγορε
«Τρεις μέρες μετά την αποκάλυψη ότι η ΕΥΠ παρακολουθούσε το κινητό μου τηλέφωνο, την ίδια περίοδο μάλιστα που έγινε απόπειρα παγίδευσης του και με το Predator, που έχει τη δυνατότητα να σε βιντεοσκοπεί 24 ώρες το 24ωρο,η κυβέρνηση κατακλύζει με χυδαίες διαρροές τον δημόσιο διάλογο», έγραψε στο Twitter ο κ. Ανδρουλάκης.
«Ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος με δική του απόφαση πέρασε η ΕΥΠ στην άμεση και αποκλειστική δικαιοδοσία του, ο οποίος άλλαξε το θεσμικό πλαίσιο ώστε να διορίσει τον εκλεκτό του κ. Κοντολέων, οφείλει να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις», επισημαίνει ο κ. Ανδρουλάκης.
«Για ποιο λόγο ήμουν υπό παρακολούθηση; - Ποιοι κατέχουν και για λογαριασμό ποιων χρησιμοποιούν το κατασκοπευτικό «υπερόπλο» Predator στην Ελλάδα σε βάρος πολιτικών και δημοσιογράφων για να συλλέξουν υλικό εκβιασμού προσώπων;» διερωτάται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Επιπλέον ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ καταφέρεται εναντίον στελεχών της ΝΔ που «σε αγαστή συνεργασία με ακροδεξιά σταγονίδια διαδίδουν συκοφαντίες αποδεικνύοντας τον πολιτικό εκτσογλανισμό τους».
Ο κ. Ανδρουλάκης κατηγορεί ευθέως τον Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκο Ρωμανό, ότι έφτασε στο σημείο «να αξιολογεί δημοσίως τις συνακροάσεις της ΕΥΠ σε βάρος μου.
Άραγε γνωρίζει το περιεχόμενο των παρακολουθήσεων;».

Ολόκληρη η δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη:

«Τρεις μέρες μετά την αποκάλυψη ότι η ΕΥΠ παρακολουθούσε το κινητό μου τηλέφωνο, την ίδια περίοδο μάλιστα που έγινε απόπειρα παγίδευσης του και με το λογισμικό Predator, που έχει τη δυνατότητα να σε βιντεοσκοπεί 24 ώρες το 24ωρο, η κυβέρνηση κατακλύζει με χυδαίες διαρροές τον δημόσιο διάλογο.
Κυκλοφορούν σενάρια εκτός πραγματικότητας εμπλέκοντας τρίτες χώρες ότι τάχα αυτές ζήτησαν την παρακολούθησή μου διασύροντας τη χώρα διεθνώς.
Οι Πρέσβεις της Ουκρανίας και της Αρμενίας τους διέψευσαν δημόσια.
Παράλληλα, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας σε αγαστή συνεργασία με ακροδεξιά σταγονίδια διαδίδουν συκοφαντίες αποδεικνύοντας τον πολιτικό εκτσογλανισμό τους.
Έφτασε στο σημείο ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ να αξιολογεί δημοσίως τις συνακροάσεις της ΕΥΠ σε βάρος μου. Άραγε γνωρίζει το περιεχόμενο των παρακολουθήσεων;
Η χώρα μας και οι θεσμοί της δεν αξίζουν αυτή την κατάντια για την οποία αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο κ. Μητσοτάκης.
Θα επαναλάβω λοιπόν το αίτημα να έρθουν όλα στο φως με διαφάνεια και σεβασμό στους κανόνες της Δημοκρατίας.
Ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος με δική του απόφαση πέρασε η ΕΥΠ στην άμεση και αποκλειστική δικαιοδοσία του, ο οποίος άλλαξε το θεσμικό πλαίσιο ώστε να διορίσει τον εκλεκτό του κ. Κοντολέων, οφείλει να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις:
– Για ποιο λόγο ήμουν υπό παρακολούθηση;
– Ποιοι κατέχουν και για λογαριασμό ποιων χρησιμοποιούν το κατασκοπευτικό «υπερόπλο» Predator στην Ελλάδα σε βάρος πολιτικών και δημοσιογράφων για να συλλέξουν υλικό εκβιασμού προσώπων;»

nikos.JPG

Τσίπρας: Πρακτικές μαφίας

Για πρακτικές μαφίας και στοχευμένες διαρροές κατηγορεί την κυβέρνηση ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον πρωθυπουργό να κλείσει τη βάνα του οχετού, πριν πνιγεί μέσα του ο ίδιος.
«Οι στοχευμένες ‘’διαρροές’’ του προπαγανδιστικού μηχανισμού της ΝΔ για τον Νίκο Ανδρουλάκη, επιβεβαιώνουν τους χειρότερους φόβους μας:
Οι αυτουργοί των παρακολουθήσεων συνδέονται με πρακτικές μαφίας.
Ο κ. Μητσοτάκης να κλείσει τη βάνα του οχετού, πριν πνιγεί μέσα του ο ίδιος», σημείωσε στο Twitter ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Ρωμανός στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ


Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει θέσει στο στόχαστρό τον διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ Νίκο Ρωμανό, κατηγορώντας τον πως ο ίδιος γνωρίζει τους λόγους παρακολούθησης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ενώ τον κάλεσε να δημοσιοποιήσει ο ίδιος τις αιτίες που η ΕΥΠ υπέκλεπτε τις συνομιλίες του.
Φέρεται να «νόμιμη» την παρακολούθηση Ανδρουλάκη, ενώ είπε πως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ οφείλει να δημοσιοποιήσει ο ίδιος τα όσα «ευαίσθητα» μάθει από την ενημέρωση που θα λάβει από την ΕΥΠ.

Ρωμανός: Άθλια επίθεση με fake news

«Η άθλια συντονισμένη προσπάθεια διαστρέβλωσης όσων είπα με πάνω από 30 ώρες καθυστέρηση είναι ενδεικτική του ποιος θέλει να σύρει τον πολιτικό διάλογο για ένα σημαντικό ζήτημα στον βούρκο», αναφέρει σε δήλωσή του ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός.
Αναλυτικά επισημαίνει: «Αρχικά είπαν ότι έκανα δηλώσεις σε σταθμό που ουδέποτε βγήκα.
Μετά έφτιαξαν και fake κείμενο απομαγνητοφώνησης βάζοντας λόγια στο στόμα μου που ποτέ δεν είπα.
Βλέπετε στη συγκεκριμένη περίπτωση ούτε η κοπτοραπτική αρκούσε για να στηθεί το fake αφήγημα.
Είπα το αυτονόητο που λέμε σε όλους τους τόνους από την Παρασκευή. Ότι η νόμιμη συνακρόαση της ΕΥΠ με εντολή της αρμόδιας εισαγγελίας αφορά (εξ ορισμού) ευαίσθητα στοιχεία (αφού γίνεται μόνο για λόγους εθνικού συμφέροντος) για αυτό και θα ενημερωθεί ο ίδιος ο κ. Ανδρουλάκης αναλυτικά.
Για αυτό επιχείρησε από την πρώτη στιγμή η κυβέρνηση να επικοινωνήσει μαζί του και για αυτό θα ενημερωθεί και αρμοδίως από τον νέο διοικητή της ΕΥΠ.
'Αρα τις αντίστοιχες απαντήσεις που δημόσια ζητάει ο κ. Ανδρουλάκης, θα μπορεί να τις δώσει μόνο ο ίδιος!
Ουδέποτε μίλησα για "προσωπικά δεδομένα" παρότι στην fake απομαγνητοφώνηση που έστρωσε το έδαφος για τη συντονισμένη επίθεση εναντίον μου υπήρχαν.
Ουδέποτε υπονόησα ότι γνωρίζω οτιδήποτε παραπάνω για την υπόθεση.
Φυσικά επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου απέναντι σε όλους όσοι διαστρέβλωσαν, ενορχήστρωσαν και αναπαρήγαγαν τα fake news και την άθλια επίθεση εναντίον μου».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης