Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η Ελλάδα γελοιοποιήθηκε σε Αρμενία - Ουκρανία: Δεν ζητήσαμε ποτέ την παρακολούθηση του Ανδρουλάκη, είναι ξεδιάντροπο ψέμα

Η Ελλάδα γελοιοποιήθηκε σε Αρμενία - Ουκρανία: Δεν ζητήσαμε ποτέ την παρακολούθηση του Ανδρουλάκη, είναι ξεδιάντροπο ψέμα
Ενώ η Εισαγγελέας επικαλείται το νόμο για το απόρρητο της διαδικασίας, η Κυβέρνηση διαρρέει πληροφορίες για Αρμενίους, Ουκρανούς και Κινέζους, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ
Σχετικά Άρθρα

Η Αρμενία και η Ουκρανία διαψεύδουν κατηγορηματικά τις διαρροές κυβερνητικών πηγών ότι οι μυστικές υπηρεσίες της ζήτησαν την παρακολούθηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη.
«Ξεδιάντροπο ψέμα. Η Αρμενία ποτέ δεν ζήτησε από καμία κυβέρνηση να ακούσει το τηλέφωνο κανενός» αναφέρει χαρακτηριστικά η πρεσβεία της χώρας στην Αθήνα.
Νωρίτερα το ΠΑΣΟΚ σε σχόλιο του ανέφερε: «συνεχίζεται η άθλια προπαγάνδα από την Κυβέρνηση της ΝΔ σε βάρος των δημοκρατικών θεσμών.
Ενώ η Εισαγγελέας επικαλείται το νόμο για το απόρρητο της διαδικασίας, η Κυβέρνηση διαρρέει πληροφορίες για Αρμενίους, Ουκρανούς και Κινέζους.
Τους διαψεύδει ο πρέσβης της Αρμενίας αλλά συνεχίζουν να χρησιμοποιούν σκοτεινές και παρακρατικές μεθόδους», και ζητά οι αρμόδιοι υπουργοί, ο κ. Κοντολέων και ο νέος διοικητής της ΕΥΠ να προσέλθουν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας την επόμενη εβδομάδα «και να πουν όλη την αλήθεια» αλλά και η ελληνική Δικαιοσύνη «να ερευνήσει άμεσα όλες τις αποκαλύψεις».
Υπενθυμίζεται πως ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ, φέρεται να επικαλέστηκε ότι η παρακολούθηση του κ. Ανδρουλάκη έγινε κατόπιν αιτήματος της Ουκρανίας και της Αρμενίας.



embassy.JPG
Διάψευση και από Ουκρανία

Μετά την Αρμενία και η Ουκρανία διέψευσε το κυβερνητικό αφήγημα περί αιτήματος παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη.
Ο Ουκρανός πρέσβης στην Αθήνα Sergei Shutenko χαρακτηρίζει εκτός πραγματικότητας τους ισχυρισμούς περί τέτοιου αιτήματος από το Κίεβο.
«Περίεργες στιγμές! Διεθνής οργανισμός κατηγορεί το θύμα του πολέμου για παραβίαση των νόμων του πολέμου (σ.σ έκθεση Διεθνούς Αμνηστίας για εγκλήματα πολέμου).
Ξένες υπηρεσίες πληροφοριών κατηγορούν την Ουκρανία ότι υποκλοπή των πολιτών τους.
Επιτρέψτε μου να το επισημάνω – Η Ουκρανία δεν το έχει ζητήσει ποτέ από την Ελλάδα.
Αυτοί οι ισχυρισμοί είναι εκτός πραγματικότητας», αναφέρει ο Ουκρανός πρέσβης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης