Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αγωγή Δημητριάδη κατά Reporters United και Θανάση Κουκάκη για τις παρακολουθήσεις

Αγωγή Δημητριάδη κατά Reporters United και Θανάση Κουκάκη για τις παρακολουθήσεις
Στην αντεπίθεση ο Γρηγόρης Δημητριάδης - Αγωγή, ύψους 150.000 ευρώ κατά τoυ δικτύου Reporters United
Σχετικά Άρθρα
Aγωγή, ύψους 150.000 ευρώ κατά τoυ δικτύου Reporters United για το δημοσίευμά σχετικά με τις παρακολουθήσεις, στο οποίο εμπλέκεται το όνομά του με τίτλο: «Μεσοτοιχία το Μαξίμου με το Predator», κατέθεσε ο Γρηγόρης Δημητριάδης, μετά την παραίτησή του από τη θέση του γενικού γραμματέα του πρωθυπουργού.

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης ζητά την ανάκληση του δημοσιεύματος και η αγωγή στρέφεται κατά των δημοσιογράφων: Νικόλα Λεοντόπουλου και Θοδωρή Χονδρόγιαννου.

Αγωγή κατά του Θανάση Κουκάκη

Ο πρώην στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, κατέθεσε αγωγή και κατά του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη.
«Ενώ το Κράτος Δικαίου πλήττεται βάναυσα με τις συνεχόμενες αποκαλύψεις για τις παράνομες παρακολουθήσεις από την ΕΥΠ και την ανεξέλεγκτη χρήση του Predator, ο πρώην Γ.Γ. του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, θεώρησε δόκιμο, την ίδια μέρα της παραίτησης του να μου επιδώσει αγωγή.
Αίτημα του να διαγράψω αναρτήσεις μου στο twitter που αφορούν στις αποκαλύψεις των reporters_gr και Εφημερίδας των Συντακτών. Προτεραιότητα του Γρηγόρη Δημητριάδη είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι η αυτοκριτική για τους λόγους ομολογίας αποτυχίας και παραίτησης του», έγραψε ο Θανάσης Κουκάκης στο Twitter.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης