Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οικονόμου για συνέντευξη Τσίπρα: Επιδίδεται σε άλλη μια ποταπή επίθεση λάσπης προς τον Πρωθυπουργό

Οικονόμου για συνέντευξη Τσίπρα: Επιδίδεται σε άλλη μια ποταπή επίθεση λάσπης προς τον Πρωθυπουργό
«Μάλλον, το σαράκι που τον τρώει είναι ότι θα ήθελε, όσο κυβέρνησε, να είχε καταφέρει να κάνει έστω και ένα ψήγμα των όσων πετύχαμε σε τρία χρόνια», αναφέρει ο Γ. Οικονόμου
Σχετικά Άρθρα

«Το γεγονός ότι, ακόμη και από τις διακοπές του στην Πορτογαλία, επιδίδεται σε άλλη μια ποταπή επίθεση λάσπης προς τον Πρωθυπουργό, αναδεικνύει την απύθμενη εμμονή του κ. Τσίπρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη», αναφέρει ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γ. Οικονόμου, για τη συνέντευξη του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Σύμφωνα με τον κ. Οικονόμου, « μάλλον, το σαράκι που τον τρώει είναι ότι θα ήθελε, όσο κυβέρνησε, να είχε καταφέρει να κάνει έστω και ένα ψήγμα των όσων πετύχαμε σε τρία χρόνια, προκειμένου η κοινωνία να παραμένει όρθια, παρά τις αλλεπάλληλες διεθνείς κρίσεις».
«Τελικά, το μίσος είναι ο θυμός των αδύναμων και οι εμμονές, που εκφράζονται με ψέματα και απίθανες ανακρίβειες, το τελευταίο καταφύγιο όσων δεν μπορούν να σκεφτούν δημιουργικά και να παράγουν έργο για την Πατρίδα και τους πολίτες», καταλήγει ο κ.Οικονόμου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης