Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωρικάκος: Δεν υπάρχει θέση στην Αστυνομία για όσους δεν τιμούν τη στολή τους

Θεοδωρικάκος: Δεν υπάρχει θέση στην Αστυνομία για όσους δεν τιμούν τη στολή τους

Ο Τ. Θεοδωρικάκος, κατά τη διάρκεια σύσκεψης επεσήμανε ότι η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων των Σωμάτων Ασφαλείας ερευνά ενδελεχώς όλες τις καταγγελίες για αστυνομικούς που δεν τιμούν τη στολή τους

Σχετικά Άρθρα

Ξεκάθαρο μήνυμα ότι «δεν υπάρχει θέση στην ΕΛ.ΑΣ για επίορκους, για τους ελάχιστους που δεν τιμούν τη στολή τους» στέλνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τ. Θεοδωρικάκος, με αφορμή την υπόθεση σύλληψης αστυνομικού για βιασμό ανηλίκου.
Ο κ. Θεοδωρικάκος σε ανάτησή του στους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσής του αναφέρει ότι «η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων των Σωμάτων Ασφαλείας συνέλαβε έναν αστυνομικό για βιασμό ανηλίκου. Συμβάλλει έτσι στη διαφάνεια και την ενίσχυση της αξιοπιστίας της ΕΛ.ΑΣ στην κοινωνία».
Επιπροσθέτως, ο κ. Θεοδωρικάκος, κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε επ’ αφορμής της συγκεκριμένης υπόθεσης, επεσήμανε ότι η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων των Σωμάτων Ασφαλείας, που υπάγεται απευθείας στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ερευνά ενδελεχώς όλες τις καταγγελίες για αστυνομικούς που δεν τιμούν τη στολή τους.
τεο.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης