Τελευταία Νέα
Πολιτική

Εκνευρισμός στο ΠΑΣΟΚ για την Εύα Καϊλή - «Μπροστινή» της κυβέρνησης ή αντίπαλος του Ανδρουλάκη;

Εκνευρισμός στο ΠΑΣΟΚ για την Εύα Καϊλή - «Μπροστινή» της κυβέρνησης ή αντίπαλος του Ανδρουλάκη;
H Εύα Καϊλή είναι και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου…
Σχετικά Άρθρα
Η Χαριλάου Τρικούπη είναι εκνευρισμένη με τον τρόπο που κινείται η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύα Καιλή.
Η ίδια προσπάθησε να «αδυνατίσει» το θέμα της υποκλοπής του κινητού του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη, όταν τόνιζε ότι και αυτή είχε πέσει θύμα του λογισμικού όπως και δεκάδες άλλοι ευρωβουλευτές.
Ουσιαστικά, με αυτά που είπε θέλησε να μικρύνει την καταγγελία του Νίκου Ανδρουλάκη που ήθελε να γίνει θέμα πρώτης γραμμής και ενήργησε ως «μπροστινός» της κυβέρνησης, την στιγμή που αύριο η κυβέρνηση μέσω των Υπουργών Γιώργου Γεραπετρίτη, Κυριάκου Πιερρακάκη και του διοικητή της ΕΥΠ, θα βρεθεί απολογούμενη στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής.
Η Εύα Καϊλή είναι και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ένας ρόλος που προήλθε μετά την στήριξη που έλαβε από όλες τις ευρωομάδες.
Ωστόσο, οι σχέσεις της με τον Νίκο Ανδρουλάκη δεν είναι καλές εδώ και πολύ καιρό σε σημείο πάντως που να αντιπολιτεύεται συχνά τα όσα λέει η Χαριλάου Τρικούπη.
Η ίδια κινείται αυτόνομα εδώ και καιρό και δεν είναι σίγουρο τι θα κάνει στο απώτερο μέλλον.
Πρώτον, να τεθεί ξανά ευρωοβουλευτής, το αποκλείουμε διότι έχει συμπληρώσει αρκετές θητείες και ούτως ή άλλως, ο Ανδρουλάκης θα θελήσει να βάλει εκεί κάποιο δικό του πρόσωπο.
Να κατέβει στη Α’ Θεσσαλονίκης για το ΠΑΣΟΚ θα είναι μία δύσκολη αποστολή, από την στιγμή που το ΠΑΣΟΚ είναι ακόμα τρίτο κόμμα. Βέβαια, εδώ να πούμε ότι υπάρχει έντονο φλερτ από μεριάς ΝΔ για να κατέβει με το κόμμα στη Θεσσαλονίκη.
Η ίδια, ακόμα, κρατάει στάση που προκαλεί ερωτηματικά.
Αυτό που είναι γνωστό είναι ότι δεν συμφωνεί ούτε να συζητήσει ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ. Επίσης, να πούμε ότι δεν εθεάθη ούτε στην παρουσίαση του βιβλίου του Βαγγέλη Βενιζέλου, σημάδι ότι και εκεί πλέον δεν έχει τις σχέσεις που είχε παλαιότερα.

Μαξιμιλιανός
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης