Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σάλος με τη δήλωση Γεωργιάδη: Φυσική διαδικασία οι πυρκαγιές – Είναι σαν την βροχή τον χειμώνα

Σάλος με τη δήλωση Γεωργιάδη: Φυσική διαδικασία οι πυρκαγιές – Είναι σαν την βροχή τον χειμώνα
Ο Άδωνις Γεωργιάδης όμως δεν έμεινε εκεί, αλλά ισχυρίστηκε ότι ήταν «εξαιρετικά καλή η γενικότερη εικόνα του κρατικού μηχανισμού» στην φωτιά στην Πεντέλη. Μάλιστα ανέφερε ότι κατά την επίσκεψή του σε εστιατόριο της περιοχής, άκουσε «διθυράμβους» από τον κόσμο για την ανταπόκριση της κυβέρνησης στις πυρκαγιές

Σάλο για 2η ημέρα προκαλεί η δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος κυνικά σε συνέντευξη του ανέφερε ότι οι πυρκαγιές είναι κάτι το φυσικό.
«Στη ζωή να μιλάμε με ειλικρίνεια. Καλοκαίρι χωρίς φωτιές δεν ζούσαμε συχνά στο παρελθόν, θυμάμαι από μικρός φωτιές κάθε καλοκαίρι. Προϊόντος του χρόνου και της κλιματικής αλλαγής το φαινόμενο αυτό εντείνεται. Δεν νομίζω ότι υπάρχει τεχνική και φυσική δυνατότητα να ζήσουμε πια καλοκαίρι χωρίς φωτιές. Σα να λέμε χειμώνα χωρίς βροχή» είπε ο υπουργός Ανάπτυξης μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 FM και συμπλήρωσε: «Τα δάση από την ίδρυσή τους πολύ πριν την εμφάνιση των ανθρώπων στη γη καίγονται και αναγεννιόνται. Είναι μία φυσική διαδικασία».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης όμως δεν έμεινε εκεί, αλλά ισχυρίστηκε ότι ήταν «εξαιρετικά καλή η γενικότερη εικόνα του κρατικού μηχανισμού» στην φωτιά στην Πεντέλη. Μάλιστα ανέφερε ότι κατά την επίσκεψή του σε εστιατόριο της περιοχής, άκουσε «διθυράμβους» από τον κόσμο για την ανταπόκριση της κυβέρνησης στις πυρκαγιές.

wwww.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης