Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κωνσταντινόπουλος: Το ΠΑΣΟΚ είναι ο μόνος κερδισμένος των δημοσκοπήσεων

Κωνσταντινόπουλος: Το ΠΑΣΟΚ είναι ο μόνος κερδισμένος των δημοσκοπήσεων
Είμαστε υπέρ της εθνικής συνεννόησης για τα μεγάλα εθνικά θέματα είπε ο κ.Κωνσταντινόπουλος
Σχετικά Άρθρα
Την θέση πως το ΠΑΣΟΚ είναι ο μόνος κερδισμένος από τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων διατύπωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.
«Η ΝΔ από το 39% που ήταν στις εκλογές, είναι σήμερα στο 33%.
Ο ΣΥΡΙΖΑ που ήταν στο 32%, είναι σήμερα στο 23% και μόνο το ΠΑΣΟΚ αύξησε το ποσοστό του, που από το 8% πήγε στο 12,3%.
Άρα ο μόνος κερδισμένος είναι το ΠΑΣΟΚ» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Κωνσταντινόπουλος, επισημαίνοντας πως το κόμμα του είναι υπέρ της εθνικής συνεννόησης στα μεγάλα ζητήματα.
«Θα πρέπει να υπάρξει ένα εθνικό σχέδιο και τα κόμματα να συνομιλούν χωρίς τοξικότητα και διατύπωση εκφράσεων που δε θα μας επιτρέπουν να συνεννοούμαστε για τα μεγάλα εθνικά θέματα.
Αν θέλουν και τα υπόλοιπα κόμματα, εμείς είμαστε υπέρ της εθνικής συνεννόησης» τόνισε ο κ.Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην Ηλεία και στο Μάτι τονίζοντας ότι υπήρξαν ανυπολόγιστες καταστροφές και ότι υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες από τα κόμματα που κυβέρνησαν τα τελευταία δέκα χρόνια.
«Φταίει το ΠΑΣΟΚ που φέτος δε λειτούργησε τίποτα και κάηκαν όλα;
Που δεν είχαν γίνει αντιπυρικές ζώνες;
Που δε μπορούσαν τα ελικόπτερα να πάρουν νερό;
Που δεν υπήρχε προληπτικά παρουσία του στρατού;» διερωτήθηκε ο κ.Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος ανέφερε πως «το ΠΑΣΟΚ, απέναντι στην πρόταση της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ προτείνει πλαφόν στη λιανική τιμή και όχι στη χονδρική».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης