Τελευταία Νέα
Πολιτική

Απάντηση Οικονόμου σε Τσίπρα: Η Κυβέρνηση ούτε θριαμβολογεί, ούτε θεωρητικολογεί

Απάντηση Οικονόμου σε Τσίπρα: Η Κυβέρνηση ούτε θριαμβολογεί, ούτε θεωρητικολογεί
«Φροντίσαμε εγκαίρως να οργανώσουμε σε νέα, αποτελεσματικότερη, βάση τόσο το σύστημα αποτροπής και αντιμετώπισης των πυρκαγιών, όσο και τον μηχανισμό αποζημίωσης των πολιτών και αποκατάστασης των ζημιών», ανέφερε ο Γ. Οικονόμου
Σχετικά Άρθρα

«Η Κυβέρνηση ούτε θριαμβολογεί, ούτε θεωρητικολογεί», απάντησε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γ. Οικονόμου, στις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλ. Τσίπρα, ο οποίος κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη να σταματήσει να θριαμβολογεί πάνω στην καμένη γη.
Ο κ. Οικονόμου τόνισε πως «οι πυρκαγιές είναι μια από τις επιπτώσεις της σφοδρής κλιματικής κρίσης που πλήττει την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και την Ευρώπη. Οι άμεσες ζημιές και οι ευρύτερες επιπτώσεις τους είναι αναπόφευκτες, οπότε η Κυβέρνηση ούτε θριαμβολογεί, ούτε θεωρητικολογεί».
Πρόσθεσε ότι «μελετώντας προσεκτικά τα δεδομένα και την περσινή δυσάρεστη εμπειρία, φροντίσαμε εγκαίρως να οργανώσουμε σε νέα, αποτελεσματικότερη, βάση τόσο το σύστημα αποτροπής και αντιμετώπισης των πυρκαγιών, όσο και τον μηχανισμό αποζημίωσης των πολιτών και αποκατάστασης των ζημιών. Με περισσότερα υλικά μέσα, με περισσότερες ανθρώπινες δυνάμεις, με καλύτερο συντονισμό, για να μπορεί ο κρατικός μηχανισμός να ανταποκρίνεται όλο και καλύτερα σε ένα τεράστιο παγκόσμιο πρόβλημα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης