Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανέμελος και χαμογελαστός ο Μητσοτάκης στην «αυτοψία» στα καμένα - Σάλος στο Twitter: «Έβγαζε selfie»

Ανέμελος και χαμογελαστός ο Μητσοτάκης στην «αυτοψία» στα καμένα - Σάλος στο Twitter: «Έβγαζε selfie»
Την ώρα, που πολίτες έχασαν σπίτια και περιουσίες που έχτιζαν μια ζωή ο πρωθυπουργός φαίνεται πως δεν αντιλαμβάνεται πλήρως την καταστροφή που υπέστησαν μένοντας κυριολεκτικά στον δρόμο
Έντονη κριτική δέχεται τις τελευταίες ώρες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, για την αυτοψία που πραγματοποίησε στις καμένες περιοχές στην Αττική.
Ο σάλος ξέσπασε, καθώς σε φωτογραφικό υλικό που δημοσιεύθηκε, ο κ. Μητσοτάκης απαθανατίστηκε να χαμογελάει.... με φόντο την καμένη γη.
Την ώρα, που πολίτες έχασαν σπίτια και περιουσίες που έχτιζαν μια ζωή ο πρωθυπουργός φαίνεται πως δεν αντιλαμβάνεται πλήρως την καταστροφή που υπέστησαν μένοντας κυριολεκτικά στον δρόμο.

Βλέποντας τα φωτογραφικά ενσταντανέ οι χρήστες του Twitter ξεσάλωσαν.

 
 

​Ο πρώτος σταθμός της περιοδείας του στις περιοχές της Αττικής που έγιναν στάχτη από τη μεγάλη φωτιά ήταν το Παίδων Πεντέλης, όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με πυροσβέστες και υγειονομικό προσωπικό και φωτογραφήθηκε μαζί τους με φόντο τις καμένες εκτάσεις.

ΣΥΡΙΖΑ: Υποκριτική η ευγνωμοσύνη Μητσοτάκη στους πυροσβέστες – Πήγε στα καμένα με 15 συνοδευτικά και 5 τεθωρακισμένα

Επίθεση στον πρωθυπουργό μετά την επίσκεψή του στις πληγείσες περιοχές της Πεντέλης εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, με αφορμή τις δηλώσεις ευγνωμοσύνης προς τους πυροσβέστες, τις οποίες η Κουμουνδούρου χαρακτηρίζει υποκριτικές, υπενθυμίζοντας τις κινητοποιήσεις τον περασμένο Νοέμβριο και την καταστολή τους από τα ΜΑΤ.
Παράλληλα η Κουμουνδούρου αφήνει αιχμές για επικοινωνιακό σόου υπογραμμίζοντας το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετέβη στην περιοχή «με 15 συνοδευτικά και 5 τεθωρακισμένα» σα να πρόκειται για «εμπόλεμη ζώνη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο κ. Μητσοτάκης μετά το χθεσινό κρεσέντο αλαζονείας και αυτοθαυμασμού για τα 20.000 στρέμματα στάχτης και τα δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια, μετέβη σήμερα στις πληγείσες περιοχές με 15 συνοδευτικά και 5 θωρακισμένα.
Ίσως ο υπουργός του, που από χθες μοιράζει συγχαρητήρια στον εαυτό του δημοσίως, να τον ενημερώσει πως δεν μετέβη σε εμπόλεμη ζώνη, αλλά στην Πεντέλη.
Όσο για την υποκριτική ευγνωμοσύνη του στους πυροσβέστες που δίνουν τη μάχη με τις φλόγες με τεράστιες ελλείψεις, συνεπικουρούμενοι από αστυνομικούς με ποτιστήρια, φανταζόμαστε πως φέτος τον Νοέμβριο που θα ζητάνε πάλι ενίσχυση της Πυροσβεστικής και κάλυψη των κενών, δεν θα βάλει όπως πέρυσι τα ΜΑΤ να τους πνίξουν στα χημικά».

www.bankingnews.gr 

.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης