Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ηλιόπουλος: Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να βάζει πλάτη στην αισχροκέρδεια

Ηλιόπουλος: Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να βάζει πλάτη στην αισχροκέρδεια
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επικαλείται έρευνα του ΣΕΛΠΕ ότι ένας στους δύο πολίτες αναγκάζεται να κόψει ακόμα και βασικά αγαθά για να ανταπεξέλθει στους λογαριασμούς ρεύματος
Σχετικά Άρθρα
Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή την τελευταία έρευνα του ΣΕΛΠΕ.
«Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να βάζει πλάτη στην αισχροκέρδεια» τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νάσος Ηλιόπουλος, επισημαίνοντας ότι «σύμφωνα με έρευνα του ΣΕΛΠΕ ένας στους δύο πολίτες αναγκάζεται να κόψει ακόμα και βασικά αγαθά για να ανταπεξέλθει στους λογαριασμούς ρεύματος».
«Η Ελλάδα είναι πρώτη στην αύξηση του ρεύματος για τις επιχειρήσεις και τρίτη χειρότερη για τα νοικοκυριά. Ταυτόχρονα έχουμε την ακριβότερη βενζίνη σε όλη την Ευρώπη, με μισθούς υποδιπλάσιους άλλων ευρωπαϊκών χωρών», σημειώνει σε μαγνητοσκοπημένη δήλωσή του, ενώ κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι «αρνείται αυτονόητα μέτρα όπως η μείωση του ΕΦΚ σε καύσιμα και του ΦΠΑ σε βασικά είδη διατροφής». «Συνεχίζει και την κοροϊδία με το power pass, αφού εννιά στις δέκα αιτήσεις για τα εναπομείναντα 600.000 νοικοκυριά απορρίπτονται», προσθέτει.
«Ο κ. Μητσοτάκης δείχνει την ανεπάρκεια του να στηρίξει τους εργαζόμενους τους συνταξιούχους και τη μεσαία τάξη και την εξάρτηση του από τα συμφέροντα των λίγων», καταλήγει ο Ν. Ηλιόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης