Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνεχίζονται οι επισκέψεις κλιμακίων της Νέας Δημοκρατίας σε όλη τη χώρα - Οι επόμενοι σταθμοί και εκδηλώσεις έως τις 20/7

Συνεχίζονται οι επισκέψεις κλιμακίων της Νέας Δημοκρατίας σε όλη τη χώρα - Οι επόμενοι σταθμοί και εκδηλώσεις έως τις 20/7
Ανοιχτή εκδήλωση - συζήτηση με πολίτες και υγειονομικούς, σήμερα (18/7)  στον Δήμο Παπάγου- Χολαργού, με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Υγείας, Θ. Πλεύρη

Συνεχίζονται οι επισκέψεις κλιμακίων της Νέας Δημοκρατίας, σε Δήμους της Αττικής και Νομούς όλης της χώρας, με βασικό στόχο την προβολή του κυβερνητικού έργου και την επικοινωνία του σε τοπικό επίπεδο.
Στο πλαίσιο των επισκέψεων, σήμερα (18/7) ο Υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, θα επισκεφτεί τον Νομό Λάρισας συνοδευόμενος από την Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Χριστιάνα Καλογήρου, την Γενική Γραμματέα Δημόσιας Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη και τους βουλευτές Αθανάσιο Ζεμπίλη, Μίκα Ιατρίδη και Σταύρο Κελέτση.
Επιπλέον, στον Δήμο Παπάγου- Χολαργού θα πραγματοποιήθεί σήμερα (18/7) ανοιχτή εκδήλωση- συζήτηση με πολίτες και υγειονομικούς, με θέμα τις Πολιτικές ενίσχυσης της Υγείας. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ενώ θα συμμετάσχει και ο Γραμματέας της ΠΕ ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης.

Οι επόμενοι σταθμοί

Στη Σύρο θα βρεθούν την Τρίτη 19 Ιουλίου η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, ο Γενικός Γραμματέας Νησιωτικής Πολιτικής και Αιγαίου, Εμμανουήλ Κουτουλάκης και οι Βουλευτές Αναστάσιος Δημοσχάκης, Κωνσταντίνος Μπλούχος και Ιάσων Φωτήλας.
Επιπλέον, την Τρίτη 19/7 επίσκεψη στον Νομό Αχαΐας θα πραγματοποιήσουν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής πολιτικής και Ναυτιλιακών επενδύσεων, Ευάγγελος Κυριαζόπουλος και οι βουλευτές, Γιάννης Αντωνιάδης, Νεοκλής Κρητικός και Χριστόφορος Μπουτσικάκης.
Επιπλέον, στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί αύριο (19/7) εκδήλωση της Γραμματείας Ατόμων με Αναπηρία της ΝΔ με θέμα «Ειδική αγωγή και εκπαίδευση - Προκλήσεις στο παρόν και το μέλλον» με ομιλήτρια την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως.
Τέλος, στην Πάτρα στις 20 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη Πολιτική Ακαδημία του νέου κύκλου επιμόρφωσης στελεχών που εγκαινίασε πριν λίγες εβδομάδες στην Αθήνα η Νέα Δημοκρατία, με ομιλητές τον Γραμματέα της ΠΕ ΝΔ , Παύλο Μαρινάκη, τον Γραμματέα Οργανωτικού, Στέλιο Κονταδάκη, τον Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και πρ. Πρόεδρος Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, τον Υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Πιερρακάκη, τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Θοδωρή Λιβάνιο, τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου, την Γενική Γραμματέα Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, Αλεξάνδρα Σδούκου και τον Βουλευτή, Γιώργο Κουμουτσάκο.

www.bankingews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης