Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πέτσας: Η Ελλάδα έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση - Η κοινωνία δεν θέλει ένας καταδικασμένος για βιασμό να είναι εκτός φυλακής

Πέτσας: Η Ελλάδα έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση - Η κοινωνία δεν θέλει ένας καταδικασμένος για βιασμό να είναι εκτός φυλακής
"Αυτό που δεν μπορεί να ανεχθεί η ελληνική κοινωνία, αυτό που δεν θέλει είναι κάποιος που έχει καταδικαστεί για βιασμό να είναι εκτός φυλακής και να είναι ελεύθερος", ανέφερε ο Στ. Πέτσας
Σχετικά Άρθρα

Η Ελλάδα οφείλει να είναι πάντοτε έτοιμη να αντιμετωπίσει την οποιαδήποτε πρόκληση από την γείτονα είτε από τον Erdogan, είτε από όποιον άλλον αξιωματούχο, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στ. Πέτσας, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη στήριξη της κοινωνίας, αλλά και τις αντιδράσεις με αφορμή την αποφυλάκιση του Δ. Λιγνάδη.
Ο κ. Πέτσας μιλώντας στον ΑΝΤ1, αναφερόμενος στα ελληνοτουρκικά υπογράμμισε ότι η αμυντική θωράκιση της χώρας ενισχύεται διαρκώς και η ενίσχυση αυτή θα συνεχίσει τα επόμενα χρόνια, προσθέτοντας ότι η χώρα οφείλει να είναι πάντοτε έτοιμη να αντιμετωπίσει την οποιαδήποτε πρόκληση από την γείτονα είτε από τον Erdogan, είτε από όποιον άλλον αξιωματούχο.

Ο Πρωθυπουργός έχει ξεκαθαρίσει πότε θα γίνουν εκλογές

Περαιτέρω, ο κ. Πέτσας τόνισε πως «ο Πρωθυπουργός έχει ξεκαθαρίσει ότι αφορά τις εκλογές και το πότε αυτές θα γίνουν. Αυτό που έχει σημασία είναι το έργο που κάνει κάθε υπουργείο, να έχει ένα θετικό πρόσημο για την κοινωνία, όπως αυτό που κάνουμε στο Υπ. Εσωτερικών, το οποίο θα το κρίνουν οι πολίτες την ώρα των εκλογών», αναφέροντας μια σειρά από δράσεις και χρηματοδοτήσεις για ενίσχυση των ΟΤΑ και για έργα.
Ο ίδιος δήλωσε αισιόδοξος για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και σημείωσε πως «ενισχύουμε τα αδύναμα νοικοκυριά με την μεγαλύτερη δυνατότητα που μας δίνουν τα δημοσιονομικά δεδομένα. Το κάναμε με τους λογαριασμούς ρεύματος που ήταν το πρόβλημα πριν από λίγους μήνες, το κάναμε με την επιδότηση της τιμής των καυσίμων στην αντλία».
Ξεκαθάρισε δε, πως το οικονομικό επιτελείο είναι εκείνο που έχει τα δεδομένα, γνωρίζει το δημοσιονομικό περιθώριο που προκύπτει και θα κάνει τις σχετικές εισηγήσεις στον Πρωθυπουργό για την περαιτέρω ενίσχυση των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων, σε χρόνο που θα αποφασίσει ο Πρωθυπουργός.

Για αντιδράσεις λόγω αποφυλάκισης Λιγνάδη

Με αφορμή τις αντιδράσεις για την αποφυλάκιση του Δ. Λιγνάδη, ο κ. Πέτσας ανέφερε πως «αυτό που δεν μπορεί να ανεχθεί η ελληνική κοινωνία, αυτό που δεν θέλει είναι κάποιος που έχει καταδικαστεί για βιασμό να είναι εκτός φυλακής και να είναι ελεύθερος. Τώρα, να έχουμε ένα πανό σε ένα αρχαίο θέατρο ή στον Λευκό Πύργο, αυτό δεν με βρίσκει σύμφωνο».

www.bankingnews.gtr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης