Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσίπρας: Τρομακτική η ακρίβεια, δεν έχει προηγούμενο η αισχροκέρδεια στο ρεύμα

Τσίπρας: Τρομακτική η ακρίβεια, δεν έχει προηγούμενο η αισχροκέρδεια στο ρεύμα
Στη Γαλλία ο Macron εθνικοποιεί τη δημόσια επιχείρηση ηλεκτρισμού και ο κ. Μητσοτάκης την ιδιωτικοποιεί είπε ο κ.Τσίπρας
Σχετικά Άρθρα
Την θέση πως η ακρίβεια στην Ελλάδα είναι τρομακτική διατύπωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ.Τσίπρας, ο οποίος πραγματοποιεί περιοδεία στο νομό Φωκίδας.
«Δυστυχώς, τα τρία αυτά χρόνια η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη φρόντισε να ευνοήσει τους λίγους, τους έχοντες και κατέχοντες.
Αλλά η μεγάλη πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας περνά πολύ μεγάλες δυσκολίες, μεγαλύτερες από ποτέ, ίσως και από τα δύσκολα χρόνια των μνημονίων» υπογράμμισε ο κ.Τσίπρας, ο οποίος ανέφερε πως «ο ενεργειακός πληθωρισμός της Ελλάδας είναι ο μεγαλύτερος σε ολόκληρη την Ευρώπη», επικαλούμενος τα στοιχεία της Κομισιόν που ανακοινώθηκαν χθες, σύμφωνα με τα οποία η Ελλάδα έχει το ακριβότερο ρεύμα στην Ευρώπη για της επιχειρήσεις και το τρίτο ακριβότερο για τα νοικοκυριά.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε «τρομακτική» την ακρίβεια «για τα σούπερ μάρκετ», ενώ αναφερόμενος στους λογαριασμούς ρεύματος τόνισε πως «η αισχροκέρδεια που γίνεται με τις πλάτες της κυβέρνησης τα τελευταία χρόνια δεν έχει ξαναγίνει», στηλιτεύοντας τα «golden boys με τους παχυλούς μισθούς και τα bonus εκατομμυρίων στους εαυτούς τους» αλλά και «την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ εν μέσω ενεργειακής κρίσης.
«Ο Macron στη Γαλλία εθνικοποιεί τη δημόσια επιχείρηση ηλεκτρισμού και ο κ. Μητσοτάκης την ιδιωτικοποιεί» υποστήριξε ο κ.Τσίπρας, ο οποίος κατήγγειλε πως «κάθε νοικοκυριό και κάθε επιχείρηση χάνει» γιατί όπως εξήγησε «η μόνη έγνοια τους είναι να έχουν περισσότερα κέρδη για να τα μοιράζονται οι μέτοχοι και να είναι ψηλά η τιμή στο ταμπλό του χρηματιστηρίου».

Υπόσχεση

«Έχουμε μία υπόσχεση να δώσουμε για την επόμενη μέρα, που ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολη: Να επαναφέρουμε στον τόπο τη Δικαιοσύνη, να σταματήσουν οι σκανδαλώδεις ανισότητες, η ευνοιοκρατία, το πελατειακό κράτος, το ρουσφέτι και η αναξιοκρατία.
Αυτή είναι η μόνο υπόσχεση που θέλουνε να δώσουμε γιατί εμείς δεν χρωστάμε σε κανέναν» είπε ο κ.Τσίπρας, αναφέροντας πως «στις εκλογές που θα έρθουν αργά ή γρήγορα, είτε το θέλει ο κ. Μητσοτάκης είτε όχι, η Φωκίδα θα βγάλει προοδευτικό βουλευτή».
«Να ξαναβγάλει βουλευτή από την Αριστερά.
Να κερδίσουμε στην Φωκίδα, να κερδίσουμε σε όλη την Ελλάδα.
Να τελειώνει αυτός ο εφιάλτης» υποστήριξε ο κ.Τσίπρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης