Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Το ΑΠΕ επιμένει στα ωμά ψέματα για τον Δ. Παπαγγελόπουλο

ΣΥΡΙΖΑ: Το ΑΠΕ επιμένει στα ωμά ψέματα για τον Δ. Παπαγγελόπουλο
Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ 

Ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί το ΑΠΕ ότι «διακινεί fake news για το σκάνδαλο Novartis» δημοσιεύει ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Το γεγονός ότι το ΑΠΕ επιμένει ακόμη και σήμερα να διακινεί fake news για το σκάνδαλο Novartis παρά το γεγονός ότι το αμετάκλητο βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου κατέρριψε το αφήγημα της σκευωρίας επιβεβαιώνει τα εξής:

- Ότι ο κ. Μητσοτάκης, στον οποίο υπάγεται απευθείας το ΑΠΕ, αμφισβητεί ευθέως τις αποφάσεις της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης.

- Ότι ο κ. Οικονόμου είπε συνειδητά ψέματα ότι δεν είχε σωστή πληροφόρηση για το βούλευμα όταν στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών αναπαρήγαγε τα fake news για δήθεν παραπομπή για το σκάνδαλο Novartis.

- Ότι πίσω από το οργανωμένο σχέδιο παραπληροφόρησης των δικαστικών συντακτών με πολιτικά κίνητρα που κατήγγειλε η δημοσιογράφος Ιωάννα Μάνδρου βρίσκεται το  ίδιο το Μέγαρο Μαξίμου.

- Ότι η Ελλάδα δεν βρίσκεται τυχαία στον πάτο της Ευρώπης και στη θέση 108 παγκοσμίως στην ελευθερία του Τύπου».

«Το ερώτημα δεν είναι για πόσο καιρό ακόμη θα ξεφτιλίζονται στην κυβέρνηση, όταν πλέον όλοι - ακόμη και οι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο - το έχουν πάρει απόφαση ότι το παραμύθι της σκευωρίας κατέρρευσε με πάταγο. Το ερώτημα είναι για πόσο καιρό ακόμη θα προσβάλουν τους θεσμούς και το κράτος δικαίου και θα εκθέτουν τη χώρα διεθνώς», συνεχίζει και καταλήγει:

«Την απάντηση θα τη δώσει ο Ελληνικός λαός στην κάλπη και θα είναι κόλαφος για τον κ. Μητσοτάκη και τους μηχανισμούς της προπαγάνδας του».

Τα τηλεγραφήματα του ΑΠΕ:

Όπως φαίνεται στα screenshot στην είδηση για την κλήρωση των δικαστών του Ειδικού Δικαστηρίου, το ΑΠΕ ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Κληρώθηκαν, ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής, τα μέλη του Ειδικού Δικαστηρίου που θα δικάσουν τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτριο Παπαγγελόπουλο «για αξιόποινες πράξεις κατά την άσκηση των καθηκόντων του» (υπόθεση Νοβάρτις)».

Ωστόσο, ύστερα από τις αντιδράσεις το ΑΠΕ αναγκάστηκε να προχωρήσει σε διόρθωση του προηγούμενου τηλεγραφήματος. 


www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης