Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σε Εύβοια και Κιλκίς κυβερνητικά κλιμάκια και βουλευτές της ΝΔ - Αναλυτικά το πρόγραμμα επισκέψεων

Σε Εύβοια και Κιλκίς κυβερνητικά κλιμάκια και βουλευτές της ΝΔ - Αναλυτικά το πρόγραμμα επισκέψεων
Επισκέψεις υπουργών και βουλευτών της ΝΔ σε νομούς της χώρας

Συνεχίζονται οι επισκέψεις κλιμακίων της Νέας Δημοκρατίας, σε ολόκληρη τη χώρα, με βασικό στόχο την προβολή του κυβερνητικού έργου σε τοπικό επίπεδο.
Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα, Δευτέρα 11 Ιουλίου, ο Υπουργός Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτης, η Γενική Γραμματέας Σύγχρονου Πολιτισμού Ελ.Δουνδουλάκη και οι Βουλευτές Αθ. Δαβάκης, Γ. Κοτρωνιάς και Αθ. Λιούτας θα επισκεφθούν τον Νομό Εύβοιας.
Στο Νομό Κιλκίς θα βρεθούν σήμερα η Υπουργός Πολιτισμού Λ. Μενδώνη, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Μ. Παπαδόπουλος, η Γενική Γραμματέας Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των φύλων Κ. Γούλα και οι Βουλευτές Θ. Καράογλου, Π. Καππάτος και Δ. Σταμενίτης.

Οι επόμενοι σταθμοί

Την Τετάρτη 13 Ιουλίου θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στο Νομό Χαλκιδικής ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κ. Καραμανλής, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λ. Αυγενάκης, ο Γενικός Γραμματέας Δασών Κ. Αραβώσης και οι Βουλευτές Β. Λιάκος, Ι. Πασχαλίδης και Έλ. Ράπτη.
Την Πέμπτη 14 Ιουλίου, ο Υπουργός Τουρισμού Β. Κικίλιας, ο Γενικός Γραμματέας Υγείας Μ. Θεμιστοκλέους και ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών Γ. Ξιφαράς θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στον Νομό Λασιθίου, ενώ στο νομό Πρέβεζας θα βρεθούν ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στ. Πέτσας και ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κ. Μπαγινέτας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης