Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βουλή - Δευτερολογία Μητσοτάκη: Στο τέλος της 4ετίας, οι εκλογές - Δεν βλέπω υπουργούς που έχουν κατεβάσει τα μολύβια

Βουλή - Δευτερολογία Μητσοτάκη: Στο τέλος της 4ετίας, οι εκλογές - Δεν βλέπω υπουργούς που έχουν κατεβάσει τα μολύβια
Ο πρωθυπουργός απέρριψε το σενάριο των πρόωρων εκλογών
Σχετικά Άρθρα
Τα περί διεξαγωγής πρόωρων εκλογών επιμένει να απορρίπτει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Η κυβέρνηση θα συνεχίσει τη δουλειά της. Δεν βλέπω υπουργούς που έχουν κατεβάσει τα μολύβια. Βλέπω μία Βουλή που ψηφίζει 2-3 νομοσχέδια την εβδομάδα. Και μεγάλος όγκος ακόμα νομοθετικός όποιος έρχεται τους επόμενους μήνες. Φοβάμαι κ. Τσίπρα ότι για μία ακόμη φορά σου θα διαψευσθείτε πανηγυρικά» είπε κατά τη δευτερολογία του στη Βουλή και συνέχισε: «Φοβάμαι κ. Τσίπρα ότι για μία ακόμη φορά σου θα διαψευσθείτε πανηγυρικά».
Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε «δραματική και τραυματική» για τη χώρα την περίοδο 2015 τονίζοντας «όλους τους εξαπατήσατε κ. Τσίπρα», ενώ συνέχισε: «Ρίξατε ή όχι κ. Τσίπρα την κυβέρνηση Σαμαρά; Εσείς προκαλέσατε τις εκλογές. Είπατε ότι η χώρα ήταν χρεοκοπημένη το 2014; Γιατί τότε είπατε ψέματα με το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και ότι θα σκίσετε το μνημόνιο;».

Η αποστολή όπλων στην Ουκρανία

Όσον αφορά την αποστολή όπλων στην Ουκρανία, ο πρωθυπουργός υποστήριξε ότι «εάν δεν στέλναμε όπλα στην Ουκρανία, θα ήμασταν η μοναδική χώρα που δεν θα είχε στείλει όπλα στην Ουκρανία. Σε αυτή την περίπτωση που θα ήμασταν πιο κοντά; Στο δυτικό στρατόπεδο ή στον Putin; Δώσαμε όπλα σε μία χώρα για να αμυνθεί.
Θέλετε ως ουδέτερος επιτήδειος να εξισώσετε το θύμα με το θύτη για να μας τοποθετήσετε στην λάθος πλευρά της Ιστορίας. Πάνω στην περιπέτεια της Ουκρανίας μπορεί να προβάλλονται άλλες φαντασιώσεις, άλλων δυνάμεων, που μπορεί να πάρουν θάρρος και να θέλουν να κάνουν τα ίδια».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης