Τελευταία Νέα
Πολιτική

Απάντηση ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σε ΝΔ: Τα μετεκλογικά σενάρια συνεργασιών δεν γράφονται ερήμην των ψηφοφόρων

Απάντηση ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σε ΝΔ: Τα μετεκλογικά σενάρια συνεργασιών δεν γράφονται ερήμην των ψηφοφόρων
"Αν οι πολίτες θεωρούν επιτυχημένους τους κκ Μητσοτάκη και Τσίπρα, θα τους ψηφίσουν. Αν όμως τους κλείσουν την πόρτα, δεν θα μπουν από το παράθυρο", τονίζει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ
Σχετικά Άρθρα

Απάντηση στη ΝΔ έδωσε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, συνεχίζοντας την κόντρα που ξέσπασε με αφορμή τη  δήλωση του Οδ. Κωνσταντινόπουλου, στενού συνεργάτη του Ν. Ανδρουλάκη,  ότι δεν πρόκειται η Χαρ. Τρικούπη να στηρίξει μετά τις εκλογές ούτε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ούτε τον Αλέξη Τσίπρα.
ΤΟ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σε ανακοίνωσή του, απαντώντας στη ΝΔ, ανέφερε ότι "τα μετεκλογικά σενάρια συνεργασιών δεν γράφονται ερήμην των ψηφοφόρων. Αν οι πολίτες θεωρούν επιτυχημένους τους κ.κ. Μητσοτάκη και Τσίπρα, θα τους ψηφίσουν. Αν όμως τους κλείσουν την πόρτα, δεν θα μπουν από το παράθυρο".
Ειδικότερα, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι "η ΝΔ, το κόμμα που απαξιώνει τις πρώτες εκλογές με την απλή αναλογική έξω από κάθε έννοια σεβασμού στο Σύνταγμα ως «βατήρα», ας είναι προσεκτικότερο όταν απευθύνει χαρακτηρισμούς περί αλαζονείας.
Τα μετεκλογικά σενάρια συνεργασιών δεν γράφονται ερήμην των ψηφοφόρων. Αν οι πολίτες θεωρούν επιτυχημένους τους κκ Μητσοτάκη και Τσίπρα, θα τους ψηφίσουν. Αν όμως τους κλείσουν την πόρτα, δεν θα μπουν από το παράθυρο".
Το ΠΑΣΟΚ -Κίνημα Αλλαγής τονίζει ότι "ζητά από τους πολίτες τη δύναμη να προωθήσει τις προτάσεις του και το σοσιαλδημοκρατικό του πρόγραμμα ως ισχυρή πολιτική δύναμη που θα θέσει στο περιθώριο τις τοξικές και στείρες συγκρούσεις της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, που αντί να λύνουν τα προβλήματα, συσσωρεύουν νέα".

ΝΔ: Τον πρωθυπουργό τον επιλέγουν οι πολίτες και όχι ο κ. Ανδρουλάκης

Νωρίτερα, η ΝΔ, με αφορμή τη συνέντευξη του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και στενού συνεργάτη του Ν. Ανδρουλάκη, Οδ. Κωνσταντινόπουλου, ο οποίος επανέλαβε τη θέση της Χαριλάου Τρικούπη λέγοντας ότι «δεν αποδεχόμαστε ούτε τον κ. Μητσοτάκη ούτε τον κ. Τσίπρα, ως πρόσωπα, για τη θέση του επόμενου πρωθυπουργού", σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι «ο κ. Κωνσταντινόπουλος απλώς επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά τον πολιτικό μικρομεγαλισμό του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Πρόκειται για δείγμα αλαζονείας καθώς τον πρωθυπουργό τον επιλέγουν οι πολίτες και όχι ο κ. Ανδρουλάκης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης

Advertisement -->