Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πέτσας: Τα στοχευμένα μέτρα θα συνεχιστούν για όσο χρόνο χρειαστεί - Οι υπουργοί δεν έχουν κατεβάσει τα μολύβια

Πέτσας: Τα στοχευμένα μέτρα θα συνεχιστούν για όσο χρόνο χρειαστεί - Οι υπουργοί δεν έχουν κατεβάσει τα μολύβια
"Το κοστούμι του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι πολύ μεγάλο για τον κ. Τσίπρα", ανέφερε ο Στ. Πέτσας

«Η κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει την ελληνική κοινωνία έχει πει ο πρωθυπουργός ότι κάθε ευρώ που περισσεύει θα επιστρέφει στην κοινωνία, και αυτό κάνουμε. Τα στοχευμένα μέτρα θα συνεχιστούν για όσο χρόνο χρειαστεί», υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στ. Πέτσας.
«Να κάνουμε κάτι γρηγορότερα μπορεί, να κάνουμε κάτι λιγότερο όχι, έχουμε 8 δισεκ. ευρώ μέτρα στήριξης από τις υψηλότερες παρεμβάσεις σε επίπεδο ΕΕ», ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Πέτσας.
Σημείωσε δε, πως «από το 85% έως το 100% της ρήτρας αναπροσαρμογής εξαφανίζεται από τους λογαριασμούς ρεύματος».

Περί εκλογών

Περαιτέρω, με αφορμή τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών, ο κ. Πέτσας τόνισε ότι οι υπουργοί δεν έχουν κατεβάσει τα μολύβια, κάτι που κατά τον ίδιο, προκύπτει στην πράξη και αυτό οι πολίτες θα το επιβραβεύσουν στην κάλπη.

Βολές κατά Τσίπρα

Ο κ. Πέτσας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Α. Τσίπρα, για τις δηλώσεις του κατά του πρωθυπουργού με αφορμή τα αποτελέσματα της Συνόδου της Μαδρίτης.
Σύμφωνα με τον κ. Πέτσα, «το κοστούμι του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι πολύ μεγάλο για τον κ. Τσίπρα... Πού είναι η δεινή ήττα της Ελλάδας; Είναι δυνατό να λέει ότι απέτυχε ο Μητσοτάκης στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ και πρέπει να γυρίσει με τα πόδια; Ο ίδιος ήταν ο μεγάλος διαπραγματευτής;».
Πρόσθεσε πως «ο Erdogan καλλιεργούσε ένα κλίμα πριν τη Σύνοδο και αναδιπλώθηκε φανερά και κατά τη διάρκεια της Συνόδου και μετά τη Σύνοδο. Χρειάζεται εθνική επαγρύπνηση και συσπείρωση. Τέτοιες δηλώσεις δεν ωφελούν».
Κατά τον κ. Πέτσα, ο Erdogan είχε ψηλώσει πολύ τον πήχη για τη Μαδρίτη.
Τέλος, για τη Νοvartis ο κ. Πέτσας σημείωσε ότι ήταν ένα υπαρκτό οικονομικό σκάνδαλο, αλλά όχι ένα πολιτικό σκάνδαλο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης