Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φιλιππάκης (εφημερίδα Δημοκρατία): Η δημοκρατία νίκησε τη μαφία

Φιλιππάκης (εφημερίδα Δημοκρατία): Η δημοκρατία νίκησε τη μαφία
«Η δικαιοσύνη είναι το καταφύγιο κάθε αδικούμενου πολίτη όσο ισχυροί και αν είναι αυτοί που τον απειλούν», τονίζει στη δήλωσή του ο εκδότης της Δημοκρατίας
Σχετικά Άρθρα

Μετά την απαλλαγή του με βούλευμα του πενταμελούς Δικαστικού Συμβουλίου από κάθε κατηγορία σχετικά με την εμπλοκή του στην υποτιθέμενη «σκευωρία της Novartis», ο εκδότης της Δημοκρατίας Γιάννης Φιλιππάκης δημοσίευσε την εξής δήλωση:
«Η απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου αποτελεί την επιβεβαίωση ότι η δικαιοσύνη είναι το καταφύγιο κάθε αδικούμενου πολίτη όσο ισχυροί και αν είναι αυτοί που τον απειλούν. Η αλήθεια υπερίσχυσε και η δικαιοσύνη αποδόθηκε. Η πασιφανής κατάχρηση εξουσίας που επιχειρήθηκε και είχε ως στόχο την προσωπική μου σπίλωση, απέτυχε! H προσπάθεια ομηρίας του εκδοτικού μας ομίλου από τους γνωστούς παραεξουσιαστικούς κύκλους, έπεσε στο κενό!
Θα ήταν πραγματικά παγκόσμια πρωτοτυπία σε αυτή την χώρα, να μην διώκονται οι ένοχοι αλλά οι καταγγέλοντες τους ενόχους. Με λυπεί ιδιαίτερα η «στρατολόγηση» εκπροσώπων του κοινοβουλίου, αλλά και προθύμων μέσων μαζικής ενημέρωσης και, κατά δήλωσιν πλέον, "δημοσιογράφων", σε ένα εμφανώς εκδικητικό σχέδιο τρομοκράτησης και φίμωσης εκδοτών και δημοσιογράφων που τόλμησαν να ερευνήσουν και να αποκαλύψουν μια σειρά σημαντικών σκανδάλων της μεταπολιτευτικής περιόδου στην πατρίδα μας.
Κάναμε το δημοσιογραφικό μας καθήκον χωρίς εξαρτήσεις και πάσης φύσεως «υποκλίσεις».
Αυτό το καθήκον μας καλεί τώρα να αναζητήσουμε όλους όσοι επιχείρησαν να αλλοιώσουν όχι μόνο την αλήθεια, αλλά και τους δημοκρατικούς και δικαστικούς θεσμούς στον τόπο μας.
"Αλλ’ η Δίκη γαρ και κατά σκότον βλέπει". Η δημοκρατία πράγματι νίκησε τη μαφία.
Θα συνεχίσω να πράττω στο ακέραιο το καθήκον μου στον Τύπο προς όφελος της πατρίδας μου!«

Ιωάννης Ν. Φιλιππάκης
Εκδότης

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης