Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συγνώμη από Γεωργιάδη για το Turkaegean: Δεν είχα καμία ενημέρωση, το έμαθα αφού είχε συμβεί

Συγνώμη από Γεωργιάδη για το Turkaegean: Δεν είχα καμία ενημέρωση, το έμαθα αφού είχε συμβεί
Ο υπουργός Ανάπτυξης επιμένει ότι δεν γνώριζε για την υπόθεση του... Turkaegean
Σχετικά Άρθρα
Στη θέση πως δεν είχε καμία ενημέρωση για την υπόθεση του Turkaegean επιμένει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Λυπούμαι πάρα πολύ για αυτό που συνέβη. Ζητώ συγνώμη από όσους στεναχώρησα για το ότι συνέβη αυτό το πράγμα, αλλά δεν είχα καμία απολύτως ενημέρωση. Το έμαθα αφού είχε συμβεί» τόνισε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91.6 και 105,8.
«Το θέμα του "Turkaegean" είναι πολύ πιο μπλεγμένο θέμα και δεν θα ήθελα εύκολα να τοποθετηθώ, γιατί έχω διατάξει και μια ΕΔΕ και σέβομαι τις διαδικασίες τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τις ενδεχόμενες ευθύνες του υπουργείου Ανάπτυξης» πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης και διαβεβαίωσε ότι η Ελλάδα θα προχωρήσει στις απαραίτητες νομικές ενέργειες που δικαιούται, προκειμένου να καταργηθεί η κατοχύρωση.
Σε κάθε περίπτωση, ξεκαθάρισε ότι αυτό είναι ένα εμπορικό ζήτημα και δεν δημιουργεί κανένα ζήτημα εθνικής κυριαρχίας. Μάλιστα, σημείωσε ότι 25 χρόνια τώρα η Τουρκία διαφημίζει με καταχωρήσεις στον τουρκικό και διεθνή τύπο το τουρκικό Αιγαίο. «Το καινούριο είναι ότι brand-αρε το σήμα "Turkaegean". Κακώς. Δεν λέω καλώς. Το ξεκαθαρίζω και θα κάνω τα πάντα για να το αποτρέψω. Εγώ προσωπικά ή ο γενικός μου γραμματέας, έστω ένας διευθυντής του Υπ. Ανάπτυξης δυστυχώς δεν ενημερώθηκαν από τον ένα και μοναδικό υπάλληλο που έλαβε το σήμα» ανέφερε.
Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, σε λίγες μέρες θα ολοκληρωθεί η ΕΔΕ και τα αποτελέσματά της, είπε θα γίνουν γνωστά στον ελληνικό λαό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης