Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τα κομματικά επιτελεία «ψάχνονται» για τα ψηφοδέλτια: Μποφίλιου, Ακρίτα, Μπεκατώρου και όλα τα τρανταχτά ονόματα

Τα κομματικά επιτελεία «ψάχνονται» για τα ψηφοδέλτια: Μποφίλιου, Ακρίτα, Μπεκατώρου και όλα τα τρανταχτά ονόματα
Στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν 2-3 περιπτώσεις που εξετάζουν στενά, όπως η Μαριάννα Τουμασάτου, γνωστή ηθοποιός αλλά και η γνωστή στη νεολαία τραγουδίστρια Νατάσσα Μποφίλιου
Σχετικά Άρθρα

κομματικά επιτελεία ψάχνουν πρόσωπα για τα ψηφοδέλτια Επικρατείας καθώς οι επιλογές θα κρίνουν εάν θα τραβήξουν απολιτίκ κόσμο στις επερχόμενες εκλογές.
Είναι σημαντικό αυτό καθώς υπάρχει πολύ μεγάλη μερίδα του λαού που δεν θέλει να έχει άμεση σχέση με τα κόμματα αλλά ενδεχομένως να πάει στην κάλπη επειδή θα προσελκυστεί από μία προσωπικότητα από το χώρο των επιστημών ή του καλλιτεχνικού κόσμου. 

Καλλιτέχνες ψάχνει η Κουμουνδούρου

Στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν 2-3 περιπτώσεις που εξετάζουν στενά, όπως η Μαριάννα Τουμασάτου, γνωστή ηθοποιός αλλά και η γνωστή στη νεολαία τραγουδίστρια Νατάσσα Μποφίλιου. Επίσης, πολύ κοντά στον Αλέξη Τσίπρα βρίσκεται και η Έλενα Ακρίτα. Είναι 3 πρόσωπα με αρκετούς ακολούθους. Φαίνεται ότι η Κουμουνδούρου θέλει να στραφεί στον καλλιτεχνικό κόσμο για να κερδίσει έδαφος στους νέους. 

Καθηγητές και αθλητές η ΝΔ 

Στη Νέα Δημοκρατία, εκτός από τον κεντρώο και δημοφιλή Κυριάκο Πιερρακάκη και τον Θόδωρο Σκυλακάκη θέλουν να στραφούν σε δύο ερευνητές και ακαδημαικούς.
Τον Μιχάλη Μπλέτσα ερευνητή στο ΜΙΤ και την Εφη Βαγενά καθηγήτρια Βιοηθικής στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας στη Ζυρίχη.
Παράλληλα, υπάρχει και άλλη μία επιλογή για την προσθήκη ενός προσώπου που θα κάνει την διείσδυση στο κεντροαριστερό χώρο.
Πολλοί λένε ότι αυτός μπορεί να είναι ένας εκ των Γιώργου Φλωρίδη και Γιάννη Μανιάτη.
Άλλοι θεωρούν σίγουρη τη Σοφία Μπεκατώρου, την Ολυμπιονίκη που διατηρεί δημοφιλία στο χώρο των γυναικών και του αθλητισμού. 

Αποφάσεις μέχρι τέλη Ιουλίου 

Γεραπετρίτης και Πικραμένος δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιοι στο Επικρατείας, ενώ και το όνομα του Νίκου Παπαθανάση που είχε ακουστεί για το Επικρατείας φαίνεται να μην περπατάει τώρα. Το σίγουρο είναι ότι τις αποφάσεις του τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και η Νέα Δημοκρατία για τα ψηφοδέλτια Επικρατείας θα τα λάβει μέχρι τέλη Ιουλίου.

Πρακτικό το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο Επικρατείας 

Στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ δεν έχουν βρει ισχυρό πρόσωπο από την κοινωνία για να τεθεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Ως εκ τούτου θεωρείται πιθανότερο να μπουν στο ψηφοδέλτιο επικρατείας ένας εκ των Ανδρέα Σπυρόπουλο, Στέφανο Ξεκαλάκη, Δημήτρη Μάντζο και Αναστασία Σιμητροπούλου οι οποίοι είναι στενοί συνεργάτες του προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη και ιδιαίτερα επικοινωνιακοί.
Και αυτό μετράει γιατί εάν μπουν στο ψηφοδέλτιο θα μπορούν να βγαίνουν συνεχώς στα ΜΜΕ χωρίς περιορισμούς που υφίστανται οι άλλοι υποψήφιοι. 
Εκτός, αν αποφασιστεί να δοθεί το χρίσμα στον Κώστα Χρυσόγονο… 

Αύξηση βουλευτών στο Επικρατείας 

Στις επικείμενες εκλογές θα υπάρξει συνολικά αύξηση των βουλευτών Επικρατείας σε 15 από 12 και κάθε κόμμα πρέπει να έχει τουλάχιστον τρεις υποψηφίους βουλευτές Έλληνες του εξωτερικού με τον έναν να τοποθετείται υποχρεωτικά στις τρεις πρώτες θέσεις των ψηφοδελτίων κάτι που αλλάζει τα δεδομένα σε σχέση με όσα είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια.

Σ.Π 
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης