Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η αποστομωτική απάντηση της Αχτσιόγλου στα απαράδεκτα σχόλια για την εμφάνιση της - Στήριξη από Άδωνι Γεωργιάδη

Η αποστομωτική απάντηση της Αχτσιόγλου στα απαράδεκτα σχόλια για την εμφάνιση της - Στήριξη από Άδωνι Γεωργιάδη
Η τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου απάντησε στα απρεπή σχόλια εις βάρος της

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν τα σεξιστικά και απαράδεκτα σχόλια ορισμένων στα social media εναντίον της Έφης Αχτσιόγλου σχετικά με την εμφάνισή της κατά τη διάρκεια βιντεοσκοπημένης δήλωσής της για τα επιδόματα της κυβέρνησης.
«Με λένε Έφη και είμαι καλά» έγραφε ένα από τα σχόλια στο Twitter, ενώ ένα άλλο σχόλιο ανέφερε «με το κομπινεζόν, άβαφη και τρισάθλια. Σαν πρεζάκι στον ηλεκτρικό που ζητιανεύει ευρώ για τη δόση της».

Η απάντηση της Έφης Αχτσιόγλου

Η τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου απάντησε στα απρεπή σχόλια εις βάρος της.
Με ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook ανέφερε τα εξής:
«Ευχαριστώ όσους ενδιαφέρθηκαν για την εξωτερική μου εμφάνιση.
Μάλλον δεν έχουν δει ποτέ εργαζόμενη νέα μητέρα από κοντά. Να τους ενημερώσω ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μην κοιμάται, να είναι κουρασμένη και να έχει σημάδια γιατί τα παιδάκια σε μικρές ηλικίες εκφράζουν έτσι την αγάπη τους. Κι ας τους χαλάει τα πρότυπα. Δεν πειράζει».

 

Στο πλευρό της και ο Άδωνις Γεωργιάδης

Στο πλευρό της Έφης Αχτσιόγλου τάχθηκε και ο Άδωνις Γεωργιάδης. Απαντώντας σε χρήστες που σχολίαζαν ότι έδειχνε πολύ κουρασμένη και ήταν άβαφη, ο υπουργός Ανάπτυξης έγραψε μεταξύ άλλων: «Έχει δικαίωμα να φοράει ό,τι νομίζει».

«Την κα Αχτσιόγλου όπως και την κάθε άλλη κυρία στην πολιτική, την σχολιάζουμε για όσα λέει και πρεσβεύει αλλά όχι για την εμφάνισή της. Έχει δικαίωμα να φοράει ό,τι νομίζει. Εδώ είμαστε Δύση και αυτά τα έχουμε λύσει προ πολλού ευτυχώς».


www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης