Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βασίλης Σπανάκης (ΝΔ): Έχουμε μία υπεύθυνη Κυβέρνηση που λαμβάνει μέτρα για τα προβλήματα

Βασίλης Σπανάκης (ΝΔ): Έχουμε μία υπεύθυνη Κυβέρνηση που λαμβάνει μέτρα για τα προβλήματα
Ο κ. Σπανάκης απαντώντας στην κριτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε ότι «αντίπαλός μας δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι τα προβλήματα της καθημερινότητας, είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις»

Στη Βουλή μίλησε χθες 14/6 ο Βουλευτής του Νότιου Τομέα Αθηνών κ. Βασίλειος – Πέτρος Σπανάκης, στο Νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών «Αναμόρφωση του θεσμικού πλαισίου λειτουργίας του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και του Συνεγγυητικού Κεφαλαίου Εξασφάλισης Επενδυτικών Υπηρεσιών, εκσυγχρονισμός Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους και άλλες επείγουσες διατάξεις».  
Ο κ. Σπανάκης τόνισε ότι το νομοσχέδιο φέρνει ευνοϊκές διατάξεις που μειώνουν φόρους και δίνει κίνητρα στις επιχειρήσεις να επενδύσουν στην πράσινη ενέργεια και την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών.  
Ο κ. Σπανάκης απαντώντας στην κριτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε ότι «αντίπαλός μας δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι τα προβλήματα της καθημερινότητας, είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις».  


www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης